3 badeværelsestendenser:
Store fliser, op i højden og god akustik

 
 
 
 
Sense Art_light oak_Spira6265_Showerama art_caribia_option_01.jpg

Med store fliser vil det næsten ligne, at væggene er som skåret ud af ét stort stykke marmor. Smukt – og nemt at holde rent. Ifö Sense Art underskab, lys eg med integreret vask, fra DKK 11.137; Ifö Sense Art højskab, lys eg, fra DKK 5.485; Ifö Spira Art toilet DKK 3.622; Showerama Art brusevæg fra DKK 3.727, Ifö Option spejl, DKK 3.564; Ifö Caribia badekar DKK 6.027. 

 
 
 

Et badeværelse – helt nyt som renoveret – er en langvarig investering i hjemmet, som du kan få glæde af i mange år. Men hvad skal du kigge efter, når badeværelset skal fornys? Hos Nordens førende producent af design til badeværelset ser man tre klare tendenser, som matcher vores krav til langtidsholdbare løsninger.

 
 
 
 

1. Rene linjer med store fliser 
Store fliser bliver mere og mere populære – selv på mindre badeværelser. Selv om fliserne er en smule mere komplicerede at montere, er resultatet bestemt anstrengelsen værd. Store fliser skaber en følelse af luksus i rummet, og få (eller ingen!) fuger giver et roligt udtryk og kan få selv mindre rum til at føles rummelige. 

 

"Forestil dig et badeværelse, som giver fornemmelsen af, at det er skåret ud af ét enkelt stykke marmor. Netop det udtryk kan man opnå med store fliser. Fliserne er ikke blot æstetiske. De store fliser er også nemme at holde rene for snavs og skimmel på grund af de få samlinger og store overflader, der er nemme at tørre af med en klud," fortæller Morten Petersen, showrom manager hos Ifö. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3. Forbedret akustik
Færre møbler, tekstiler og glas kombineret med store flisebelagte overflader kan skabe en rungende akustik på mange badeværelser. Så selv om du godt kan lide den storslåede efterklang, der ofte kommer, når man synger i badet om morgenen, er det stadig en fordel at forbedre akustikken. En forbedret akustik på badeværelset vil nemlig skabe en mere spa-lignende og mindre stressfyldt oplevelse.

 

Du kan bestemt komme langt med tekstur og tekstiler. Store, bløde håndklæder er åbenlyse elementer, der kan forbedre akustikken. Men du kan også overveje at tilføje et par planter. Det vil samtidig tappe ind i 'cosifying', en anden stor tendens, hvor planter er et musthave. De er samtidig oplagte, fordi de ofte trives i badeværelsets næsten tropiske klima. En mere radikal mulighed er at tilføje akustikpaneler på de større badeværelser, hvor kombinationen af trælameller og lydabsorberende tekstil vil forbedre akustikken betydeligt. Som bonus skaber de varme farver og teksturen også en hotel- og spalignende følelse, der løfter interiøret på badeværelset til et nyt niveau.

 

 
Sense Art_walnut_Spira Art 6240_Showerama10-1_option_02.jpg

Ifö Sense Art vægmonteret underskab i valnød og fritstående vask, b 90 cm, DKK 11.138, Ifö Option spejl, DKK 4.080. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

For produktinformation og øvrige pressehenvendelser,

kontakt FRIDAY, Katrine Munkeholm, tlf. 2829 7632, katrine@fday.dk

 

 
 
 
 
 
Vis i browser
 
Afmeld udsendelser