Pressemeddelelse
30. november 2021
 
 
rf_header_press.jpg
 
 

Ungebilletter revet væk til Roskilde Festival nummer 50

 
 
 
 

Tirsdag blev 5000 partoutbilletter, der er oprettet særligt til unge under 25, sat til salg. De blev solgt på ganske få minutter, og dermed kan Roskilde Festival melde udsolgt af partoutbilletter til festival nummer 50 i 2022.

 
 
 
 

Der har været rift om de relativt få ledige billetter, der var i spil til Roskilde Festival i 2022.

 

Som noget nyt har Roskilde Festival derfor introduceret en særlig 'Under 25'-billet, der kun kan benyttes af unge under 25 år (født efter 3. juli 1997).

 

'Under 25'-billetten er oprettet, fordi 80 procent af deltagerne på Roskilde Festival er af sted for første gang, inden de fylder 25 år. Med denne særlige billetkategori ønsker festivalen at tage hensyn til de ungdomsårgange, der mistede muligheden for at tage på deres første Roskilde Festival på grund af coronakrisen.

 

De 5000 'Under 25'-billetter blev tirsdag solgt på ganske få minutter, og Roskilde Festival kan nu melde udsolgt af partoutbilletter i 2022.

 

Administrerende direktør for Roskilde Festival-gruppen, Signe Lopdrup, udtaler:

 

"Roskilde Festival skal også i fremtiden være et mødested og frirum for unges fællesskaber, så det betyder meget for os, at der er blevet taget så godt imod 'Under 25'-billetten. Vi ser frem til igen at samles på Roskilde Festival efter coronakrisen.

 

Efter to aflyste festivaler er det ekstra rart at mærke den store opbakning, der har været til Roskilde Festival gennem hele den her periode. Derfor er vi også særligt glade for, at det har været muligt at give en ekstra chance til de ungdomsårgange, der er blevet snydt for komme på deres første Roskilde Festival i 2020 og 2021."

 

Mange overførte billet fra aflyst festival

94 % af deltagerne med billet til den aflyste festival i 2021 valgte at beholde billetten og dermed sikre sig adgang til Roskilde Festival i 2022.

 

De 5000 refunderede billetter blev solgt gennem venteliste i oktober.

 

Endagsbilletter fortsat i salg
Nåede man ikke at sikre sig en partoutbillet til Roskilde Festival, er det dog fortsat muligt at tage del i sommerens festivalfællesskab.

 

Der er stadig endagsbilletter at finde, så man bl.a. kan opleve Dua Lipa (UK), Tyler, The Creator (US), HAIM (US), St. Vincent (US), Jada (DK) og mange andre.

 

Endagsbilletter kan købes via roskilde-festival.dk

 

Pas på ugyldige billetter
Når Roskilde Festival er udsolgt, sælges der ofte billetter fra uofficielle steder som Viagogo - og ofte til overpriser. Hvis billetter stjæles eller mistes, kan billetnumrene gøres ugyldige. På denne måde kan svindlere forsøge at sælge billetter, som i virkeligheden er ugyldige.

 

Den 50. udgave af Roskilde Festival finder sted fra 25. juni til 2. juli 2022.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Pressetelefon: 30 10 82 81
E-mail: press@roskilde-festival.dk

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Online medieservice
I presserummet på vores hjemmeside finder du kontaktinformationer, højopløselige fotos, pressemeddelelser, informationer om akkreditering og meget andet materiale, som du kan anvende i forbindelse med dit redaktionelle arbejde.

 
 
 
 

Vi ses på Roskilde Festival 25. juni til 2. juli 2022.