Pressemelding 13. oktober 2020
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

massimo Earth Bamboo i farven nougat rose, 170 x 240 cm, vejledende udsalgspris NOK 11.785

 
 
 
 

massimo – tæpper til fantastiske interiører

 
 
 
 

Underlaget for gode rum

I en tid, hvor gulvtæppet fylder mere end nogensinde i indretningen, er vi hos FRIDAY særligt glade for at kunne offentliggøre vores nye samarbejde med det danske highend-brand massimo.

 

Mange trækker sig disse måneder fra de offentlige rammer, og det giver i stedet muligheden for at invitere venner og familie ind i hjemmet – og så vil vi naturligvis gerne lade personligheden skinne igennem i vores indretning.

 
 
 
 

Det giver plads til vovede mønstre og kontrasterende farver – men også taktilitet og dybluvede tæpper med indbygget 'grounding'. Et velvalgt tæppe kan i sig selv være omdrejningspunkt for det perfekte rum. 

Med massimos tre smukke bud på det perfekte tæppe er der rig mulighed for både diskret elegance og farverig hygge – i mange år frem, da kvaliteten er blandt de absolut ypperste på markedet. Oven i købet kan du gøre det med en høj grad af grøn samvittighed.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Earth Bamboo fås i 11 farver, lige fra de klassiske jordtoner til dristige og levende kulører.

 

Priser fra NOK 7.899 til 34.833

Earth Bamboo kan leveres som væg-til-væg tæpper eller efter mål til NOK 3.484 pr. kvm.

Earth Bamboo

Bløde teksturer, holdbarhed og ren natur

 

Earth Bamboo kombinerer den blødeste, glansfulde overflade med robusthed og en slidstyrke, der matcher de fleste behov. Det har massimo opnået ved at kombinere bambusfibre med newzealandsk uld af højeste kvalitet. 

Bambus vokser med ekstrem hastighed og kræver ingen kunstgødning. Fibrene udvindes og forarbejdes mekanisk – ikke kemisk – og har derfor en minimal miljøpåvirkning. Resultatet er garner med en fantastisk blødhed og glans. Når massimo mikser lige dele uld og bambusfibre, opnår det færdige tæppe desuden en høj robusthed mod slid og trykmærker.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vintage Kelim

Mange små, unikke historier i ét tæppe

 

Et Vintage Kelim er en helt unik fortælling i sig selv. De håndvævede tæpper, som massimo upcycler og giver nyt liv, er alle mellem 30 og 50 år gamle. Tæpperne, der i sin tid er vævet af tyrkiske kvinder på små bordvæve, er blot 70-100 cm brede. Flere af de smalle tæppebaner kombineres derfor af massimo, så farver og mønstre passer sammen og så syes flere baner sammen for at kunne passe i størrelse til nutidens moderne hjem.

 

Det omhyggelige arbejde med at udvælge og kombinere tæpperne giver fantastisk mening: De unikke, håndvævede kelimtæpper er nemlig i en usædvanlig høj kvalitet. De er vævet af fåre- og gedeuld, ofte kombineret med bomuld, og på grund af det omhyggelige håndarbejde er tæpperne nærmest uopslidelige.

 

massimo har med vilje ikke genfarvet tæpperne eller på anden vis ændret de originale farver og mønstre. Hvert eneste Vintage Kelim er unikt.

 

Alle massimo Vintage Kelim er unikke. Prisen afhænger af tæppets størrelse.

NOK 4.355 pr. kvm.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

massimo Rya fås i fire farver – fra den naturlige beige til de mørke nougat brown og charcoal.

 

Priser fra NOK 7.229 til 18.492 alt efter størrelse.

massimo Rya kan desuden leveres som væg til væg-tæppe eller efter mål til NOK 3.082 pr. kvm.

Rya

En sensorisk oplevelse

 

'Grounding': Især på denne tid af året drømmer mange om at komme hjem, skubbe skoene af og stikke fødderne ned i en fluffy dyne af det blødeste uld.

 

Det håndvævede ryatæppe har, ud over den ganske særligt beroligende virkning, en akustisk effekt, der dæmper lyde og skaber en rolig stemning. Det er ikke uden grund, at denne klassiker netop nu oplever en sand revival, hvor vi igen tilbringer mere tid hjemme. 

 

massimo Rya er håndvævet i 100 procent newzealandsk uld. Resultatet er et tæppe, der er både allergivenligt og brandbestandigt. massimo Rya findes i fire naturfarver – blandt andre den naturlige, cremehvide farve samt en charcoal-sort, der spiller ind i den tidstypiske trend med at kombinere lyse og mørke naturfarver i indretningen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Udlån og billedmateriale

 

Billederne i denne pressemeddelelse kan hentes i høj opløsning simpelhen ved at klikke på dem. 

 

Hos FRIDAY hjælper vi hertens gerne med udlån og yderligere billedmateriale, og du er altid velkommen til at skrive til karsten@fday.dk

 
 
 
 
 
 
 
 
 

massimo skaber fantastiske interiører – et tæppe ad gangen

Vi tror på, at alle rum kan løftes til nye højder med inspirerende farver og dragende teksturer.

Hos massimo gør vi det et tæppe ad gangen og med skarpt fokus på design, kvalitet, bæredygtighed - og dig.

Fordi alle gode resultater starter med dialog, kvalitet og indlevelse.

I mere end 20 år har massimo leveret håndlavede tæpper til både private hjem, offentlige rum og kontraktmarkedet.

Vi går til hver ny opgave med den samme iver og nysgerrighed, uanset om den bedste løsning er et af vores signatur-tæpper, som vi altid har på lager, eller vi specialdesigner et nyt, unikt tæppe til opgaven.

Vi hverken kan eller vil benægte vores skandinaviske arv. Vi har en passion for de blide, naturlige farver og langtidsholdbart, funktionelt design, men vi er heller ikke bange for at udfordre med et iøjnefaldende og mere farverigt alternativ.

For som man siger: Et tæppe er et rums sjæl - og nogle sjæle er bare mere fyrige.