Pressemeddelelse
26/6/2019
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu kan du parkere med OK's app i København

 
 
 
 

Energiselskabet OK, som for fire år siden lancerede en app, der kan åbne en benzinstander og starte en bilvask, udstyrer nu selvsamme app med parkeringstjeneste til kommunale p-pladser i København og på Frederiksberg

 
 
 
 
 

Først var det muligt at åbne en tankstander og tilknytte både OK-kort, Coop-kort og en sponsoraftale med den lokale idrætsforening i appen. Siden er OK's prisbelønnede app blevet udstyret med endnu flere betalingsmuligheder og en funktion, der betyder, at brugeren kan starte en bilvask uden at stå ud af bilen. Nu er OK-appen igen blevet videreudviklet, således brugeren kan benytte den til betaling for parkering.

 

"OK-appen, som er et udslag af en digitaliseringsstrategi, OK nedfældede i 2015, bliver mere og mere relevant for kunden, hvilket også afspejles i væksten af antal brugere. Derfor fortsætter vi også med at investere i løbende videreudvikling, og seneste skud på stammen er betaling af parkering. Det er et helt nyt forretningsområde, som vi ser et stort potentiale i, og funktionaliteten skal først og fremmest ses som en ekstra service til det stigende antal danske bilister, der benytter OK's app," siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

 

Fleksibel parkeringsløsning
Det at betale for sin parkering via en app bliver mere og mere udbredt. I Københavns Kommune anslår man, at 90 procent af alle parkeringer sker via app. I Aarhus er tallet på 60 procent og stigende. Løsningen letter betalingen betydeligt, da kunden slipper for at skulle finde en automat, stå i kø og bøvle med betalingsmidler.

 

Ved den nye funktion i OK's app kan brugeren vælge at få en påmindelse 15 minutter før udløb samt vælge at stoppe sin parkering før tid og dermed spare penge. Omvendt kan man også forlænge perioden uden at skulle forbi en automat og printe ny billet.

 

Ifølge OK er det nye tiltag et spørgsmål om at være så kundevenlige som muligt.

 

"Vi har hele tiden fokus på at optimere kundeoplevelsen, og her er digitalisering og graden af bekvemmelighed selvfølgelig en stor faktor. Derfor samler vi flere services i vores app. Tankning, vask og nu også parkering," siger Anders Knudsen.

 

"I første omgang bliver det muligt at betale for parkering på kommunale p-pladser i Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune. Senere vil flere større kommuner komme til," uddyber han.

 

Fakta om OK:

  • Energiselskabet OK er landsdækkende leverandør af benzin, transportdiesel, smøremidler, naturgas og elektricitet til både erhverv og private.
  • OK-kæden omfatter mere end 660 tankstationer samt 72 Truck Diesel stationer i Danmark. Desuden er OK Danmarks største leverandør af varmepumper i alle størrelser.
  • Datterselskaber under OK a.m.b.a.: Kamstrup A/S, EnergiData A/S, OK Plus A/S, Lygas A/S, Danoil Exploration A/S.

 

OK's app:

OK's betalingsapp blev som den første på markedet lanceret i 2015 og er stadig den dag i dag unik på tankstationsmarkedet. Brugere af appen kan - ud over betaling af parkering - med få tryk åbne både benzinstander og vaskehal. Det er muligt at tilknytte flere betalingskort samt sit Coop-medlemskort til appen, ligesom man også kan koble sine køb sammen med en af OK's sponsoraftaler med lokale klubber/foreninger.

 

Vedhæftede filer

Parkering_app.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Rasmus Boserup

Pressechef, OK a.m.b.a. 

8932 2227

 
 
 
 
 
 

OK a.m.b.a. - Åhave Parkvej 11 - 8260 Viby J

 
Social media icon Social media icon Social media icon
 
Vis i browser
 
Afmeld udsendelser