Nyhedsbrev 15. maj 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NOS-HS Workshop-opslag for humaniora og samfundsvidenskab offentliggjort for 2019

 
 
 
 
 

Det nordiske samarbejde mellem DFF og forskningsrådene i Finland, Island, Norge og Sverige, NOS-HS, arbejder for at fremme udviklingen af nye forskningsområder og programmer inden for humaniora og samfundsvidenskab i de nordiske lande. Derfor lancerer NOS-HS workshop call 2019. Ansøgningsfrist er mandag den 3. juni 2019 kl. 16.15 finsk tid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Topforskning styrkes i ny aftale mellem Danmarks Frie Forskningsfond og den schweiziske fond SNSF - Swiss National Science Foundation

 
 
 
 

Aftalen åbner op for, at forskere fra Danmark kan deltage i SNSF's program 'Project Funding' gennem udbytterig forskning af høj kvalitet mellem en dansk og en schweizisk forsker. Programmet skal styrke forskningsrelationer og samarbejde mellem de to lande.

 
Læs videre 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Millioninvestering skaber forskningssamarbejde om sociale og kulturelle udfordringer i Europa 

 
 

Danmarks Frie Forskningsfond - Kultur & Kommunikation har gennem sin deltagelse i det europæiske netværk Humanities in the European Research Area (HERA), været med til at sikre en fælleseuropæisk investering på 20 mio. EUR i forskningsprojekter på tværs af Europa. Projekterne er med til at løse de kulturelle og sociale udfordringer, Europa står overfor.

 
Læs videre  ⇾