Tak for et velbesøgt nabo-arrangement 

 
 
 
 
Tilsynsførende Jan Fischer og byggeleder Maibrit Gjørup fra skybrudsprojektet på Strandboulevarden_Kred. HOFOR.JPG

Tilsynsførende Jan Fischer og byggeleder Maibrit Gjørup klar til at tage imod naboerne til indvielsen af skybrudstunnelen

 

Kære naboer

 

Tak for sidst til alle jer, der kom forbi til vores nabo-arrangement, da vi indviede skybrudstunnelen på Strandboulevarden onsdag den 9. marts 2022.

 

En stor dag for hele projektet og ikke mindst for jer naboer, der nu kan se frem til at have en skybrudstunnel, der løber seks meter under jorden i jeres kvarter. 

 

Området ligner næsten sig selv igen, efter vi har været hos jer siden starten af 2019, hvor første spadestik blev taget. Vi vil stadig være til stede i gadebilledet en lille måned endnu for at få afsluttet det sidste arbejde.

 
 
 
 

En kold spand vand
Frem for den traditionelle røde snor blev der i dagens anledning hældt en spand vand ned i en skakt til tunnelen, og dermed blev skybrudstunnelen indviet. 

 

Til den indvielsesopgave fik projektet hjælp af én af naboerne, Hans Rysgaard, der har fulgt anlægsarbejdet med stor interesse fra start til slut. Hans har i løbet af anlægsfasen taget mere end 500 billeder fra sin altan, der har haft direkte udsyn til det store maskineri, som har fyldt området i forbindelse med anlægsarbejdet.

 

En glad byggeleder
Byggeleder, Maibrit Gjørup, benyttede lejligheden til at takke naboerne for deres tålmodighed i forbindelse med projektet. For helt ubemærket har projektet trods alt ikke været, når der skal anlægges en tunnel af så store dimensioner i et tætbefolket område.

 

Til nabo-arrangementet kunne beboerne se billeder fra projektets forskellige anlægsfaser. Sammen med resten af byggesjakket tegnede og fortalte byggelederen om det store projekt til de nysgerrige naboer, der var mødt op på byggepladsen.  

 

Har du spørgsmål til projektet, så kontakt HOFOR på telefon: 3395 3395 og spørg efter byggeleder Maibrit Gjørup eller send en mail til: strandboulevarden@hofor.dk 

 

Fakta om skybrudstunnelen på Strandboulevarden:
Længde: 1,1 kilometer fordelt på tre tunnelstræk • Diameter: 2-2,5 meter

• Dybde: Tunnelboremaskinen Helga har boret ca. 6 meter under jorden. • Jord gravet ud: 30.000 tons • Beton støbt: 2500 m3

 

Nysgerrig på mere om skybrudstunnelen og HOFORs øvrige skybrudsprojekter?

Gå til skybrudssikring på hofor.dk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
STB_xx (2).JPG
 
 
 
 

Vi passer på dine persondata. Læs mere om, hvordan vi behandler dine oplysninger her.