Pressemeddelelse
3. november 2020
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ægte italiensk nytårsmenu fra FAMO

 
 
 
 

Traditionen tro byder italienske FAMO endnu engang på et brag af et nytår og dertilhørende middag i verdensklasse. Få serveret en velsmagende nytårsmenu med blandt andet oksetatar, trøffel, kaviar og frisklavet italiensk pasta på en af de tre restauranter eller hjemme hos dig selv.

 
 
 
 

Selvom nytårsaften i år ikke bliver, som man plejer at forbinde med årets store og afsluttende festdag, skal traditionen med godt selskab og velsmagende mad selvfølgelig holdes. Spørger du indehaverne af de velkendte FAMO-restauranter er intet anderledes. Aftenen består fortsat udelukkende af eksklusive og luksuriøse råvarer - og alle tre italienske restauranter; FAMO SAXO, FAMO METRO og FAMO CARNE inviterer til en lækker nytårsmenu. Den dekadente menu byder blandt andet på oksetatar, kaviar og frisklavet italiensk pasta - så du kan drømme dig væk for en stund til idylliske Italien og samtidig nyde årets afslutning.

 

En ægte italiensk middag - derhjemme

Hvis man alligevel hælder mere til at holde middagen i hjemmets trygge rammer, er der naturligvis også mulig for at bestille en lækker italiensk menu som take away. Med FAMO A CASA-konceptet kan du nu nyde FAMO's udsøgte nytårsmenu derhjemme, og stadig opnå den ægte italienske madoplevelse. Maden tilberedes med de bedste råvarer ud fra samme tilgang som i restauranterne med nogle få justeringer.

"Nytårsaften er og skal være noget helt særligt, da vi her er sammen med dem, vi elsker, for at fejre året, der er gået og det nye, der er på vej. Derfor skal der selvfølgelig gøres noget ekstra - og det vil vi gerne hjælpe vores gæster med. Vi lover, at ingen hverken går sultne eller utilfredse fra bordet. Hvad enten de kommer forbi en af vores restauranter eller vælger muligheden for take away," fortæller medejer Fabbio Mazzon.

 

Nytårsmenuen på FAMO SAXO, FAMO METRO og FAMO CARNE koster 850 kr. pr. person.  Nytårsmenuen fra FAMO A CASA koster 495 kr. pr. person. Find mere info eller bestil bord allerede nu på famo.dk.

 

Se de forskellige nytårsmenuer vedhæftet samt find billedet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Maja Jørgensen

Social Media Manager

KLIX KOMMUNIKATION

 

M: +45 40 47 93 99

E: maja@klixkommunikation.dk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Social media icon Social media icon