Pressemeddelelse
22. november 2018
 
 
 
 

Robyn til Roskilde Festival

 
 
 
 

Den albumaktuelle svenske superstjerne spiller på Orange Scene i 2019

 
 
 
 

Hun har netop udgivet sit første album i otte år, og næste sommer er hun klar til at knuse hjerter og få alle til at danse på samme tid fredag nat på Roskilde Festival.

 

Roskilde Festivals programchef Anders Wahrén siger:

 

"Robyn er på alle måder det helt ideelle hovednavn for os. Hun er albumaktuel efter mange års pause, og hun har noget på hjertet, der rører vores gæster dybt. Og så kan hun sætte gang i festen på Orange Scene med et fabelagtigt band, et visuelt helstøbt show og en sætliste pakket med hits. Hun er kort sagt klar til at gøre sin nat på Roskilde Festival til endnu én af dem, man sent glemmer."

 

Robyn har altid været en mester i at bøje den moderne poppalet og skabe komplekse følelser i sine dansevenlige og ørehængende melodier.

 

Hun har kravlet op ad hitlisterne overalt, hun har høstet jublende anmeldelser, blevet Grammy-nomineret mange gange - og selvom hun tager sig god tid mellem plader, står verden altid klar med åbne arme til at tage imod hende.

 

I 2018 har hun omsider udgivet et nyt album. Titlen er Honey, og på trods af den søde titel er der bitterhed nedenunder. Hendes lyde er på overfladen tilbagelænede og sexede, men nedenunder stikker det med ubehag. Temaer som hjertesorg og modløshed drypper ned i sangenes lydstof.

 

Robyn appellerer til unge i mange aldre nu. Nogle husker det tidlige hit "Show Me Love" fra filmen "Fucking Åmål", andre husker "Dancing On My Own" kanaliseret gennem tv-serier som "Girls" og "Skam". Man kan roligt sige, at Robyn har været soundtrack til mange knuste hjerter.

 

Hun har tidligere gæstet Roskilde Festival i 2008 og 2010 (og også i 2009 som gæst hos Röyksopp)

 

Roskilde Festival finder sted gennem otte dage fra lørdag 29. juni til lørdag 6. juli 2019.

 

Det samlede program favner cirka 180 musiknavne, og kunstnere som The Cure, Travis Scott, Testament, Scarlet Pleasure og Julia Holter er blandt de allerede offentliggjorte navne.

 

Billetsalget er startet. Partout-billetter koster 2100 kroner, mens et begrænset antal endagsbilletter sælges for 1050 kroner.

 

Billetter kan købet via roskilde-festival.dk.

 

Roskilde Festival skabes af frivillige og er 100 % non-profit. Alt overskud doneres til kulturelle og velgørende formål af Foreningen Roskilde Festival. Siden begyndelsen i 70'erne har Roskilde Festival genereret over 345 millioner kroner til udlodning.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Thomas Lenler Olesen, presseansvarlig, danske medier
E-mail: press@roskilde-festival.dk
Telefon: +45 30 10 82 81
Presserum: roskilde-festival.dk/more/press

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Online medieservice
I presserummet på vores hjemmeside finder du kontaktinformationer, højopløselige fotos, pressemeddelelser, informationer om akkreditering og meget andet materiale, som du kan anvende i forbindelse med dit redaktionelle arbejde.

 
 
 
 

Vi ses på Roskilde Festival 29. juni til 6. juli 2019.

 
 
 
 
Social media icon Social media icon Social media icon
Non-profit since 1972