Nordfyns Kommune
 
 
Nyhedsbrev 3. september 2021
 
 
 
 
COLOURBOX6222536.jpg
 
 
 
 

Nordfyn er fynsk mester i erhvervsvenlighed

 

Nordfyns Kommune er ene om at repræsentere Fyn i top 10 af Dansk Industris erhvervsklima-undersøgelse 2021. Nordfyn rykker 4 pladser frem i forhold til sidste år og er bedst på Fyn.

 

Onsdag aften offentliggjorde Dansk Industri resultaterne af den årlige undersøgelse af kommunernes. For andet år i træk kan vi kippe med flaget på Nordfyn. Nordfyns Kommune indtager en førsteplads på Fyn, og med en samlet placering som nr. 8 i landet er kommunen i top 10 over landets mest erhvervsvenlige kommuner.

    Besvarelserne fra de nordfynske virksomheder viser, at de langt overvejende er tilfredse med det erhvervsklima og den service, de oplever i Nordfyns Kommune. Det gælder, når de skal have en byggesag behandlet, er i dialog med kommunen om udviklingsprojekter eller skal afklare praktiske spørgsmål. Samarbejdet glider, og udfordringer bliver løst i optrækket.

 

Dansk Industri Fyn hæfter sig ved, at Nordfyns Kommune er placeret i bedste femtedel i 7 ud af de 10 kategorier i DI's undersøgelse.

    - Nordfyns Kommune gør det igen i år fantastisk. Det er dejligt at se en fynsk kommune på en 8. plads på landsplan - især når den fine placering er baseret på så vigtige parametre som brugen af private leverandører, på kommunikation med virksomhederne og solid og effektiv sagsbehandling, siger formanden for DI Fyn, adm. direktør Poul Strandmark, Bluepack A/S.

    Ud over at være danmarksmester i brugen af private leverandører, er Nordfyns Kommune også nr. 3 på landsplan, når det handler om information og dialog med virksomhederne og nr. 7 i sagsbehandling. I 9 ud af 10 kategorier er Nordfyn bedst på Fyn.

 

Læs pressemeddelelse fra Nordfyns Kommune

 

Vedhæftede filer

Nordfyn - Pressemeddelelse fra DI.pdf
Nordfyn - resultatoversigt.pdf
 
 
 
 
 
 
 
 
 
lunde vognmandsforretning.jpg
 

Deltag i uddannelsesmesse

Flere unge skal have en erhvervsuddannelse - og du kan hjælpe! 

 

Vi har alle brug for, at flere unge får en god erhvervsuddannelse. Det har samfundet brug for. Det har de unge brug for. Og det har virksomhederne brug. Vi ved, at der er en del af vores lokale virksomheder, der har problemer med at rekruttere lærlinge og elever.

 

For at vise de mange spændende muligheder inden for erhvervsuddannelserne, har vi brug for, at din virksomhed deltager  i den kommende uddannelsesmesse på Nordfyns Gymnasium - gerne sammen med en elev/lærling. 

 

Uddannelsesmessen foregår på Nordfyns Gymnasium tirsdag d. 26. oktober 2021.

 

Du kan tilmelde dig ved at kontakte Task Force Erhverv på tlf. 2046 0828

 

Tak til jer virksomheder, der allerede har givet tilsagn om at bidrage på messen :-)

 

 
 
 
 
 
 
odden.jpg
 

Virtuel karrieremesse for virksomheder

Vi oplever stor interesse blandt de nordfynske virksomheder for at gøre brug af akademiske kompetencer. Nu får I virksomheder en oplagt mulighed for at komme i dialog med akademikere og høre, hvad de har at byde på.

 

Virksomhedsservice hos Jobcenter Nordfyn samarbejder med Odense og andre kommuner på Fyn om en virtuel karrieremesse for akademikere og virksomheder.

    Står din virksomhed og søger nye kompetencer, så kan I med deltagelse i den virtuelle karrieremesse få mulighed for at møde ledige akademikere, dimittender og kommende dimittender fra kvartal 4. 2022 samt studerende, som alle er på udkig efter et job, et studiejob eller praktik. Der forventes at deltage ca. 600 aktive kandidater.

 

Jobmessen afholdes virtuelt - FREDAG DEN 15. OKTOBER 2021 i tidsrummet 10.00 - 12.00.

 

Af fordele for jer virksomheder kan nævnes:

 • Ingen udgifter til transport, stand eller og materiale.
 • Direkte dialog med kandidater om aktuelle jobåbninger.
 • Mulighed for at afsøge hele kandidatfeltet.
 • En oplagt mulighed for at netværke og aftale "kaffemøder" med kandidaterne.

Der er en enkelt forudsætning for deltagelse, nemlig at din virksomheden skal medbringe mindst en job- eller praktikpladsåbning.

 

Vil du tilmelde dig, eller har du spørgsmål, så kontakt Virksomhedsservice v/ virksomhedskonsulent Ann-Jeanett Seest tlf. 2343 7061. Du kan tilmelde dig direkte ved at trykke på linket i nedenstående invitation. I guiden til virksomheder kan du læse om, hvordan du opretter en profil og opsætter en stand til den virtuelle messe.

 

Vedhæftede filer

Invitation til Akademisk Karrieremesse.pdf
Akademisk Karrieremesse - guide til virksomheder.pdf
 
 
 
 
 
 
Fyrtårn sol og sommer.png
 
 
 
 

Tænk på naboerne, når du afbrænder halmballer

Det er i visse tilfælde lovligt at afbrænde halm, men det må ikke gå ud over dine naboer.

 

Halm må afbrændes i disse tilfælde:

 • Når det er blevet brugt til overdækning eller lignende
 • Når der er tale om fejlbundne halmballer
 • Når halmballerne er våde.

Når halmballerne er våde, skal man orientere kommunalbestyrelsen inden man påbegynder afbrændingen. Det skal ske mindst 14 dage før du planlægger af afbrænde halmballerne.

    Du kan orientere kommunen pr. telefon eller e-mail. Ved tvivlstilfælde bør du altid kontakte kommunen, inden du begynder afbrændingen.

 

Når du brænder halmballer af, skal du huske at tage højde for vindretningen og halmballernes placering i forhold til naboejendomme, så røgen ikke svæver ind over nabogrundene.

    Hvis store mængder røg generer dine naboer, eller der er risiko for at ilden breder sig til hegn eller lignende, skal du stoppe afbrændingen. Ellers risikerer du, at Beredskabet slukker branden på din regning.

 
 
 
COLOURBOX22104957.jpg
 

Håndværkermøde 2021: Sæt kryds i kalenderen!

Årets håndværkermøde foregår traditionen tro på Otterup Rådhus onsdag d. 27. oktober 
kl. 17.00  - 19.30. Sæt kryds i kalenderen og tilmeld dig!

 

Du kan se invitationen nedenfor og se, hvordan du tilmelder dig.

 

Tilmelding senest onsdag den 20. oktober til: 
Task Force Erhverv på tlf.: 20 46 08 28 I e-mail: mgr@nordfynskommune.dk, eller til

Nordfyns Erhverv og Turisme på tlf.: 61 19 10 20 I e-mail: arn@neet.dk

 

Se invitation her:

 

Vedhæftede filer

Håndværkermøde_2021_doc.pdf
 
 
 
 
 
 
gravko_3.jpg
 

Udbud på vej i Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommunes drift-afdeling forventer frem mod jul at sende flere opgaver i udbud.

 

Det drejer sig blandt om:

 • Tagrenovering på en skole,
 • Tagrenovering på en børnehave
 • Tagrenovering på en anden kommunalbygning.
 • Fortovsrenovering på enkelte strækninger rundt omkring i kommunen.

Opgaverne sendes ud i indbudt hovedentreprise.

 

Hvis nogle af opgaverne har interesse er I velkommen til kontakte faglig koordinator Morten Grønvald, 92 43 94 56 eller på mgroen@nordfynskommune.dk

 

I er som altid velkommen til at kontakte os for information om fremtidige opgaver og samarbejde. Måske vi har en opgave, som netop jeres virksomhed kunne være interesseret i.