Pressemeddelelse
12. maj 2020
 
 
 
 

Roskilde Festival melder udsolgt af partoutbilletter til 2021

 
 
 
 

Alle 80.000 partoutbilletter til Roskilde Festival næste år er nu solgt. De resterende endagsbilletter bliver sat til salg i efteråret.

 
 
 
 

Den 50. udgave af Roskilde Festival skulle have fundet sted denne sommer, men ligesom landets øvrige store festivaler kunne den ikke gennemføres på grund af coronapandemien.

 

Nu finder festival nummer 50 sted i 2021.

 

Deltagere med billet til i år fik mulighed for at overføre den til 2021. Det valgte 85 % af deltagerne med partoutbillet at gøre.

 

Da Roskilde Festival åbnede for salget af refunderede partoutbilletter tirsdag kl. 12:00, blev alle 12.000 billetter afsat gennem ventelisterne på få timer.

 

Det betyder, at 80.000 mennesker allerede nu har valgt at vise deres opbakning til Roskilde Festival ved at sige ja tak til den fulde festivaloplevelse med kunst, musik og aktivisme, når Roskilde Festival nummer 50 finder sted fra 26. juni til 3. juli 2021.

 

Samme år kan festivalen fejre sit 50-års jubilæum.

 

Roskilde Festivals talskvinde, Christina Bilde, udtaler:

 

"Når nu det ikke var muligt at gennemføre den 50. udgave i år, er vi selvfølgelig enormt glade for den massive opbakning, vores deltagere har vist os. Vi havde slet ikke turdet håbe på, at det ville gå så stærkt med billetsalget. Tak for det."

 

"Nu fortsætter planlægningen af Roskilde Festival nummer 50 i 2021, og vi glæder os til at fortælle meget mere om, hvad der kommer til at ske. At så mange bakker op om os betyder også, at vi tør tro lidt mere på, at det bliver muligt at leve op til vores formål om at støtte børn og unges muligheder efter festivalen i 2021."

 

Endagsbilletter fortsat til salg
Roskilde Festival sælger hvert år 80.000 partoutbilletter og 5.000 endagsbilletter til hhv. onsdag, torsdag, fredag og lørdag.

 

Endagsbilletter til Roskilde Festival 2021 bliver sat til salg til efteråret.

 

Pas på ugyldige billetter
Når Roskilde Festival er udsolgt, sælges der ofte billetter fra uofficielle steder som Viagogo - og ofte til overpriser. Hvis billetter stjæles eller mistes, kan billetnumrene gøres ugyldige. På denne måde kan svindlere forsøge at sælge billetter, som i virkeligheden er ugyldige.

 

Den 50. udgave af Roskilde Festival finder sted fra 26. juni til 3. juli 2021.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Malte Vuorela, presseansvarlig
E-mail: press@roskilde-festival.dk
Telefon: 3010 8281

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Online medieservice
I presserummet på vores hjemmeside finder du kontaktinformationer, højopløselige fotos, pressemeddelelser, informationer om akkreditering og meget andet materiale, som du kan anvende i forbindelse med dit redaktionelle arbejde.

 
 
 
 

Vi ses på Roskilde Festival 26. juni til 3. juli 2021. 

 
 
 
 
Social media icon Social media icon Social media icon
Non-profit since 1972