Pressemeddelelse
6. juli 2018
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coop.dk MAD klar med unikt koncept til danskere på sommerhusferie i Nordsjælland

 
 
 
 
 
 
 
 

Coop.dk MAD leverer til alle brofaste sommerhusområder i hele Danmark, og varerne står klar, når du ankommer, så du blot behøver at sætte rosévinen på køl og tænde grillen for at komme i den rette sommerhusstemning

 
 
 
 

Danskerne er vilde med sommerhusferie, og nu er udlejningen af sommerhuse og ferieboliger på vej mod en ny rekord båret frem af det fantastiske sommervejr, viser nye tal fra Feriehusudlejernes Brancheforening.

 

Når vi er i sommerhus, vil vi gerne spise og drikke godt sammen med familien og vennerne. Ofte er det dagens højdepunkt, når vi tænder grillen og mødes omkring havebordet.

Det kan dog knibe med at finde de rette ingredienser til aftensmaden, når man er langt væk fra sit vante supermarked.

 

Men nu er Coop.dk MAD klar med unikt tilbud til danskere på ferie i alle brofaste sommerhusområder:

Bestil din mad, når det passer dig op til ferien. Så leverer Coop.dk MAD alt til sommerhuset, så det står klar på ankomstdagen. Og du behøver ikke at være hjemme. De sørger også for at alle fødevarer - inklusive frostvarer - kan holde sig kolde og friske.

 

Om baggrunden for tiltaget forklarer Morten Viktor, kommerciel direktør i Coop.dk MAD:

 

"I Coop.dk MAD har vi en mission om at give danskerne mere tid til god mad sammen - selvfølgelig også i ferien, hvor tiden er ekstra dyrebar. Når man kommer frem til et sommerhus, hvor dagligvarerne bare skal lægges på køl, før ferien for alvor skydes godt i gang, så håber vi, at vi kan være med til at gøre danskernes sommerhusferie endnu mere afslappende."

 

Intelligente opskrifter

Når man planlægger sine indkøb til sommerhuset, kan man med fordel benytte sig af Coop.dk MADS Intelligente opskrifter. Et nyt tiltag der skal gøre online-indkøbsoplevelsen både nemmere og mere intelligent.

Det går kort sagt ud på, at hele Coops opskriftunivers er forvandlet til varenumre, som gør det muligt at sammensætte en intelligent og personlig madplan, der minimerer madspild og giver mulighed for til- og fravalg, som er vigtige for den enkelte kunde - fx økologi og pris.

 

"Vi ved, at det midt i en travl hverdag kan være svært at få tid til at planlægge ugens måltider og få handlet ind. Med Intelligente Opskrifter bliver de to handlinger optimeret, og vores kunder får en personlig og fleksibel madplan leveret til døren," siger Morten Viktor.

 

Hvis du også vil have leveret til døren fra Coop.dk MAD, kan du se mere her.

 

Om Coop.dk MAD

Coop.dk MAD blev etableret i 2016 og er Coops dagligvarebutik på nettet med ca. 7.500 dagligvarer, 40 specialbutikker og et bredt udvalg af populære varer til fast lav pris.

 

Coop.dk MADs mission er at gøre det nemt, inspirerende og hurtigt at handle dagligvarer online - fra hverdagens basisvarer til delikatesser fra specialbutikker. Med andre ord - hele Coop, som man kender fra de fysiske butikker, blot pakket ind bag forbrugerens favoritskærm og leveret til hoveddøren, hvor end man er fra Gedser til Skagen.

 

Coop.dk MAD har åbent døgnet rundt og leverer til døren i hele Danmark - undtagen på ikke-brofaste øer.

 

Læs mere her.

 

 

 
 
 
 
Kontaktinformation

Morten Viktor

Kommerciel Direktør, Coop.dk MAD

Mobil: +45 20 40 28 54

E-mail: movi@mad.coop.dk