Danskerne værner om alenetiden

April 2020

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny undersøgelse viser:

Tid alene er den ultimative luksus

 
 
 
 

Mere halvdelen af danskerne lader døren til badeværelset være lukket lidt længere end nødvendigt. Badeværelset er i højere grad blevet hjemmets frirum, men hvordan sikrer man, at der bliver plads til ro og velvære? Minimalistisk design og naturlige materialer er måske svaret. 

 
 
 
 

Ifö Renova Plan underskab fra DKK 3.825
KLIK PÅ BILLEDET FOR AT DOWNLOADE I HIGHRES

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prioriter tiden alene

I en hektisk dagligdag kan bare få minutter alene gøre en verden til forskel. En ny undersøgelse foretaget af YouGov for Ifö viser, at badeværelset spiller en større rolle i søgen efter fred og ro end nogensinde før. 

 

Ifølge undersøgelsen er tiden alene danskernes første prioritet, når adspurgt hvad de værdsætter mest på badeværelset. Faktisk indrømmer hele 51% af de adspurgte at holde badeværelsesdøren låst lidt længere end nødvendigt til tider. 

 

"Tidligere blev badeværelset i høj grad anset som værende et udelukkende praktisk rum og endda et sted, hvor flere var til stede på én gang. Nu har vi alle brug for tid til os selv. Dobbeltvaske er for eksempel ikke så efterspurgte i øjeblikket. Derimod er nordisk design med en naturlig, rolig og minimalistisk stil mere populært end nogensinde før," forklarer Nina Slothuus Nielsen, marketingschef hos Ifö. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ifö Stella brusevæg fra DKK 3.067

Ifö Sense underskab fra DKK 8.979

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Naturligt, nordisk design giver ro

Når det kommer til indretning af det luksuriøse badeværelse, er jacuzzi og sauna ikke længere i høj kurs. Undersøgelsen viser, at danskerne i højere grad ønsker alenetid end luksus goder som jacuzzi og sauna. For hele 83% er tiden alene den ultimative luksus. 

 

"Danskerne har taget et skridt væk fra jacuzzi, hjemmespa og anden materiel luksus, som var utrolig populært for et årti siden. I stedet ønsker vi design inspireret af naturen, der hjælper os med at få den ro og følelse af zen hver dag," siger Nina Slothuus Nielsen

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brug naturen i indretningen

Indretningen af badeværelset kan være noget af en jungle at finde rundt i, når man søger et rum med plads til ro og velvære. Heldigvis har Nina Slothuus Nielsen et par gode tips:

 

"Lad dig inspirere af naturen omkring dig og vær ikke bange for at bruge den indretningen. Vælg naturlige materialer som marmor, træ og terrazzo, og lad deres simple udtryk være i centrum. Naturlige og bæredygtige materialer med organiske, minimalistiske linjer bidrager med en helt unik ro og neddæmper stress," fortæller Nina Slothuus Nielsen. 

 

Nina Slothuus Nielsen opfordrer også til at vælge møbler, der gør det nemt at holde orden på badeværelset:

 

"Rod kan forårsage meget stress, så prøv at finde gode opbevaringsløsninger og smarte systemer, der gør det nemt at fjerne forstyrrende elementer på badeværelset. På den måde er der plads til fuldstændig afslapning." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

For produktinformation og øvrige pressehenvendelser, kontakt

FRIDAY, Anja Hellberg, tlf. 2858 8076, anja@fday.dk

 
 
 
 
 
Vis i browser
 
Afmeld udsendelser