Pressemeddelelse
11. maj 2020
 
 
 
 

Markant flertal beholder billetten til Roskilde Festival

 
 
 
 

"Vi er meget taknemmelige," lyder det fra Roskilde Festival, efter mere end 85 % af billetkøberne har valgt at overføre deres partoutbillet til næste års festival. I morgen bliver de refunderede partoutbilletter sat til salg for folk, der har skrevet sig på venteliste.

 
 
 
 

Siden det blev gjort klart, at Roskilde Festival nummer 50 ikke kan gennemføres denne sommer, har festivalen oplevet en massiv opbakning fra både deltagere og samarbejdspartnere.

 

På Roskilde Festivals sociale medier er de positive tilkendegivelser strømmet ind, og nu viser det sig, at en betragtelig andel af billetkøberne har været klar til at sætte handling bag ordene.

 

Indtil midnat fredag den 8. maj var det muligt at få refunderet sin billet, og en opgørelse viser, at mere 85 % af deltagerne med partoutbillet har valgt at beholde billetten og dermed sikre deltagelsen ved Roskilde Festival 2021.

 

De refunderede partoutbilletter sættes i salg tirsdag den 12. maj kl. 12:00 gennem Roskilde Festivals ventelister.

 

Roskilde Festivals talskvinde, Christina Bilde, udtaler:

 

"Vi er meget taknemmelige for, at så mange har valgt overføre deres billet til næste års Roskilde Festival. Det betyder alverden for os at mærke den store opbakning fra vores deltagere. Konkret skaber opbakningen fundamentet for, at vi kan fortsætte arbejdet med at forberede den 50. udgave af Roskilde Festival i 2021. Vi glæder os til igen at kunne støtte initiativer, der arbejder for en positiv udvikling for børn og unge."

 

Ikke samme muligheder for donationer
Som almennyttig organisation er Roskilde Festivals primære formål er at rejse penge til velgørende indsatser til gavn for børn og unge. At det ikke er muligt at afholde festival i 2020, betyder desværre, at der ikke er samme muligheder for at indsamle penge til gode formål.

 

Derudover mister en række frivillige foreninger og samarbejdspartnere en vigtig indtjeningsmulighed, når de ikke kan deltage i Roskilde Festival i år.

 

I øjeblikket undersøger festivalen alternative muligheder for at indsamle penge, der kan komme børn og unge til gavn.

 

Billetter til salg gennem ventelister

Tirsdag den 12. maj åbner Roskilde Festival for salget af alle refunderede partoutbilletter og Special Camping-produkter for folk, der har skrevet sig på venteliste.

 

Det er muligt at skrive sig på ventelisten indtil 11. maj 2020 kl. 24.00, hvis man ønsker at købe en partoutbillet eller et Special Camping-produkt til Roskilde Festival 2021. Har man tilmeldt sig ventelisten for 2020-billetter, er man også automatisk tilmeldt 2021-billetter.

Den 50. udgave af Roskilde Festival finder sted fra 26. juni til 3. juli 2021.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Malte Vuorela, presseansvarlig
E-mail: press@roskilde-festival.dk
Telefon: 3010 8281

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Online medieservice
I presserummet på vores hjemmeside finder du kontaktinformationer, højopløselige fotos, pressemeddelelser, informationer om akkreditering og meget andet materiale, som du kan anvende i forbindelse med dit redaktionelle arbejde.

 
 
 
 

Vi ses på Roskilde Festival 26. juni til 3. juli 2021. 

 
 
 
 
Social media icon Social media icon Social media icon
Non-profit since 1972