Pressemeddelelse
4. februar 2021
 
 
 
 

Nu kan du blive kviktestet i Middelfart hver dag

 
 
 
 
 
 
 
 

Fra på lørdag bliver der en ny mulighed for at blive kviktestet i Middelfart. Hver dag mellem 10 og 17 kan alle uden tidsbestilling få taget en kviktest i Lillebæltshallerne. Samtidig udvides åbningstiderne i den faste teststation på P.V. Tuxensvej.

 
 
 
 

Tests er en hjørnesten i bekæmpelsen af corona. Og nu udvides mulighederne for at blive coronatestet i Middelfart Kommune betragteligt. Fra lørdag åbnes der hver dag for at blive kviktestet mellem 10 og 17 i Lillebæltshallerne, Færøvej 74, 5500 Middelfart. Her kan alle møde op uden tidsbestilling og få taget en kviktest.

 

Samtidig vil en række mobile testenheder de næste to uger besøge alle kommunens plejehjem fem gange om ugen samt Multihuset og Lillebæltsskolen to gange om ugen. Dermed er det muligt at kvikteste alle medarbejdere i social- og sundhedsforvaltningen, på skole- og daginstitutionsområdet, bosteder samt sundheds- og tandplejen løbende.

 

Det er sundhedsmyndighederne, der har prioriteret plejehjemmene i de kommende uger. Herefter skal det vurderes, hvordan de mobile tests bedst anvendes.

 

Kviktests foretages af en privat leverandør for Region Syddanmark, som har ansvaret for tests her i regionen.

 

Udvidet åbningstid i fast teststation

Samtidig udvides åbningstiderne i den faste teststation på P.V. Tuxensvej, som åbnede i efteråret. Her foretages den såkaldte PCR-test med tidsbestilling på coronaprover.dk. Her vil åbningstiderne hver dag blive udvidet til 7.30 til 18.30. PCR-testen er den, der for eksempel anvendes til nære kontakter, hvis man skal på sygehuset eller har corona-symptomer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Middelfart Kommunes Sundhedschef, Jeanette Rokbøl, 2399 8309

 
 
 
 
Social media icon Social media icon Social media icon Social media icon Social media icon
 
 
 
 

I Middelfart Kommune forbinder vi tingene. Vi forbinder historie og fremtid i udviklingen af Danmarks vækstcentrum. Vi forbinder væksten med en bæredygtig omstilling. Vi forbinder mennesker, der er forskellige, i stærke fællesskaber. Og vi forbinder helt bogstaveligt Danmark, øst og vest. Broerne til alting begynder her.