Nordic_Shades_Alberte_fv_15_V07.tif

Den nyeste tendens inden for gardiner er Waves-syning, hvor stoffet falder i elegante, bløde bølger. Den særlige syning giver gardinet en ensartet finish – uanset om det er trukket for eller ej. 

Solgardin: Dessin Elinor, farve 16, B: 150 cm. x H: 278 cm., vejl. udsalgspris DKK 2.543 (prisen er ekskl. skinner).

Gardin: Dessin Thor, farve 21, B: 150 cm. x H: 270 cm., vejl. udsalgspris DKK 4.017 (prisen er ekskl. skinner).

 
 
 
 

Den personlige finish:

Lad gardinet være hjemmets statement piece 

 

Garant udvider deres egen gardinkollektion med helt nye tekstiler og farver, der byder op til kreativ leg og nytænkende sammensætninger i indretningen. 

 
 
 
 

Gennem de seneste år er gardinets rolle i indretningen ændret markant. Hvor det tidligere blev set som et nødvendigt onde, er der nu flere og flere, der vælger at lade gardinet være et decideret statement i hjemmet. Det rette gardin er nemlig en oplagt måde at understrege din personlige stil på, og denne tendens kan Danmarks største forhandler af gardiner, Garant, nikke genkendende til.

Garant har derfor udvidet deres egen kollektion af gardiner, Nordic Shades, der giver mulighed for at kombinere farver, materialer og design for at give hjemmet en personlig finish.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Har du yderligere spørgsmål, eller har du brug for produkter eller højtopløselige billeder fra Garant til styling, foto eller anden form for samarbejde, bedes du kontakte

Katrine Munkeholm på tlf. 2829 7632 eller katrine@fday.dk