Hjemmets personlige touch

Juni 2021

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nordic_Shades_Alberte_fv_15_V07.tif

Den nyeste tendens inden for gardiner er Waves-syning, hvor stoffet falder i elegante, bløde bølger. Den særlige syning giver gardinet en ensartet finish – uanset om det er trukket for eller ej. 

Solgardin: Dessin Elinor, farve 16, B: 150 cm. x H: 278 cm., vejl. udsalgspris DKK 2.543 (prisen er ekskl. skinner).

Gardin: Dessin Thor, farve 21, B: 150 cm. x H: 270 cm., vejl. udsalgspris DKK 4.017 (prisen er ekskl. skinner).

 
 
 
 

Den personlige finish:

Lad gardinet være hjemmets statement piece 

 

Garant udvider deres egen gardinkollektion med helt nye tekstiler og farver, der byder op til kreativ leg og nytænkende sammensætninger i indretningen. 

 
 
 
 

Gennem de seneste år er gardinets rolle i indretningen ændret markant. Hvor det tidligere blev set som et nødvendigt onde, er der nu flere og flere, der vælger at lade gardinet være et decideret statement i hjemmet. Det rette gardin er nemlig en oplagt måde at understrege din personlige stil på, og denne tendens kan Danmarks største forhandler af gardiner, Garant, nikke genkendende til.

Garant har derfor udvidet deres egen kollektion af gardiner, Nordic Shades, der giver mulighed for at kombinere farver, materialer og design for at give hjemmet en personlig finish.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nordic_Shades_Ella_fv_1_V10-scaled.jpg

De vigtige detaljer

Det rette gardin kan fuldende udtrykket i hjemmet og sætte en blød ramme med det helt rigtige lysindfald og design, der komplementerer hjemmets stil. Derfor er det også Garants erfaring, at der langt fra er tale om en 'one size fits all'-løsning, når det kommer til gardiner. 

 

Med et væld af farver og materialer er det dog let at finde det rette match i Nordic Shades-kollektionen, der underbygger den stemning, du gerne vil skabe i hjemmet. 

 

Dessin Ella, farve 01, B: 300 cm x H: 275 cm., vejl. udsalgspris DKK 6.027 (prisen er ekskl. skinner).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Modvægt til den nordiske minimalisme

Stofgardinerne har for alvor fået det helt store comeback, hvor flere vælger dem til for at give en blød kontrast til den typiske skandinaviske stil. Samtidig har stofgardinet også den helt klare fordel, at det har en særlig positiv indvirkning på rummets akustik.

 

Valget af stof har stor betydning for rummets endelige udtryk. Ægte velour giver for eksempelt et luksuriøst og eksklusivt look, mens luftige hørgardiner giver en naturlig finish. Fælles for alle materialer fra Garant er dog, at gardinerne har et lækkert, blødt og naturligt udtryk.

 

Dessin Ella, farve 08, B: 440 cm x H: 275 cm., vejl. udsalgspris DKK 9.051 (prisen er ekskl. skinner).  

Skærmbillede 2021-02-02 kl. 18.21.14.png
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nordic_shades_Stofgardin_Location_Sep_20207502-scaled.jpg
 

Dessin Herdis, farve 72, B: 255 cm x H: 220 cm., vejl. udsalgspris DKK 1.929 (prisen er ekskl. skinner).

Nordic_shades_Stofgardin_Location_Sep_20207066-scaled.jpg
 

Solgardin med fag i forskellige blide nuancer, dessin Dagny, 100 procent polyester, B: 255 cm x H: 220 cm, vejl. udsalgspris DKK 2.504 (prisen er ekskl. skinner).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Har du yderligere spørgsmål, eller har du brug for produkter eller højtopløselige billeder fra Garant til styling, foto eller anden form for samarbejde, bedes du kontakte

Katrine Munkeholm på tlf. 2829 7632 eller katrine@fday.dk