Klassiske badeværelser anno 2023

 
 
 
 

Med over 100 år gamle rødder i den nordiske designarv glider Ifö naturligt ind i den danske indretningsstil. I en række nye miljøer understreger det klassiske brand, hvordan deres tidløse design kan iscenesættes i en moderne kontekst.

 
 
 
 
Set01_senseArt, option, showeramaArt,spira,glow_a_01.tif
 

 Ifö Sense Art møbler i lys eg med messinghåndtag. Underskab med bordstående håndvask, 90 cm bred, to skuffer med soft-close, fra 12.310,-. Ifö Sense Art højskab med én dør og seks hylder, fra 5.611,-. Ifö Sense Art vægskab i eg, fra 2.391,-. Ifö Showerama Art brusevæg, fra 2.039,-. Ifö Spira 6265 toilet, 5.105,- med Geberit Sigma20 betjeningsplade, hvid med messingdetalje, fra 1.258,-

 
 
 
 
 
 

Badeværelserne er indrettet af stylist og indretningskonsulent Katrine Roug ud fra en ambition om at skabe to indbydende og frem for alt personlige rum, der stadig er så klassiske, at de kan holde i 2023 og mange år frem.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gule traditioner

 

Det gule badeværelse er inspireret af den danske design-guldalder i 40'erne og 50'erne. Med få detaljer som et malet loft, kvadratiske glaserede vægfliser og møbler med træstruktur ledes tankerne hen mod en tidslomme, der aldrig går af mode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grøn elegance

 

Til det andet rum har Katrine Roug sat mørkegrønne, glaserede vægfliser med spil i til terrazzogulvet. For at holde den klassiske stil er der valgt hvide møbler.

 
 
 
 
Set02_senseArt, option, showeramaArt, spira_d_01.tif
 

Ifö Sense Art møbler i hvid med sorte greb. Underskab med smal håndvask, 90 cm bred, to skuffer med soft-close, fra 11.516,-. Ifö Sense Art højskab med én dør og seks hylder, fra 5.611,-. Ifö Sense Art vægskab, fra 2.391,-. Ifö Showerama Art brusedøre, fra 2.039,-. Ifö Spira 6260 toilet 2.745,-.

 
 
 
 

"Små detaljer som sorte greb og armaturer får rummet til at fremstå mere stilrent og moderne, men er man mere til messing eller stål, vil det klæde rummet ligeså flot," siger indretningskonsulenten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Set02_moodboard.tif
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

For produktinformation og øvrige pressehenvendelser,

kontakt FRIDAY, Katrine Munkeholm, tlf. 2829 7632, katrine@fday.dk

 

 
FRIDAY logo NYT orange.jpg
 
 
 
 
 
Vis i browser
 
Afmeld udsendelser