Nyhedsbrev
15. april 2019
 
 
 
 

Gudrun er færdig med første etape

 
 
 
 

Tunnelboremaskinen Gudrun er brudt gennem væggen i skakten ved Hvidovregade. Den første strækning på 127 meter er dermed overstået. Nu er Gudrun ved at blive skilt i tre dele og skal fragtes tilbage til skakten ved Damhusåen. Der bliver arbejdet i den skakt, for at gøre klar til at Gudrun kommer ned igen og skal tunnelere hen til Hvidovre Alle.

 
 
 
 
 
 
 
 

Nu skal hun til tandlægen

 

Før Gudrun kan gnave videre under overfladen, kommer 'tandlægen' forbi og renser tænder. Det er nemlig hård kost at tygge på Hvidovres undergrund med kalk og sten. Som man kan se på foto, skal der både nyt skær, tænder og måske også lidt tandtråd til før Gudrun er klar.

 
 
 
 

Forhindringer i undergrunden giver mere støj

 

I forbindelse med at grave skakten i Hvidovre Alle er vi stødt på uventede forhindringer i undergrunden. Derfor har det været nødvendigt at vibrere spuns ned for at få skakten langt nok ned. Det larmer desværre en del mere end at grave og støbe. Vi gør alt, hvad vi kan, for at undgå at støje og vibrere, men det blev desværre nødvendigt ved skakten på Hvidovre Alle. Det er blevet indskærpet over for folkene på pladsen, at arbejde, der støjer meget, kun må udføres mellem kl. 8 og kl. 16. Arbejdet med skakten på Hvidovre Alle er nu færdigt.

 
 
 
 
 

Næste skakt bliver gravet ud

 

Arbejdet med at flytte de rør der lå i vejen for skakt og tunnel i krydset Hvidovrevej/Landlystvej er overstået og arbejdet med at grave ud til skakten begynder. Der kommer derfor mere lastbiltrafik ind og ud fra skakten ved Hvidovrevej. Samtidig bliver skakten på Landlystvej lavet helt færdig - der mangler stadig at blive gravet ud til to ringe, som skal støbes og ned i jorden.

 
 
 
 

Vi passer på dine persondata. Læs mere om, hvordan vi behandler dine oplysninger her.

 
 
 
 

HOFOR

Hovedstadsområdets Forsyningsselskab

Ørestads Boulevard 35 | DK-2300 København S

Telefon: 3395 3395

 
Social media icon Social media icon