Lad mørke kontraster pifte badeværelset op

 
 
 
 

Skab fine kontraster på badeværelset med sort eller mørk blå – en farve, der naturligt tilfører elegance og et eksklusivt strejf i det traditonelt meget hvide rum.

 
 
 
 
Pasted Graphic 4.png
 
 
 
 

Ifö Sense Art møbler i hvid – underskab med integreret håndvask, 90 cm bredt med to skuffer med soft close og sorte knopper, fra DKK 11.394. ALLE FOTOS KAN DOWNLOADES VED AT KLIKKE PÅ DEM.

 

 
 
 
 
 
 

Blå er det nye sort

 

Mange vælger ofte hvide eller grå møbler som det sikre valg, men blå er ved at blive en ny klassiker inden for badeværelsesmøbler. Farven har en naturlig reference til vand og hav, som passer godt til netop baderummet, ligesom blå komplementerer stort set alle andre farver, så der er rig mulighed for stadig at kunne personliggøre rummet med planter, sæber, spejle, tekstiler og kunst.

 

 Ifö Sense Art er et fantastisk alsidigt badeværelsesmøbel, der kombinerer funktion og minimalistisk nordisk design med rene linjer, praktiske detaljer og en cool, sofistikeret midnatsblå farve. Sense Art fås i fem farver med over 20 forskellige grebsmuligheder, så du snildt finder et, der matcher den øvrige stil – eller kan ændre looket efter et par år.

 
 
 
 
Pasted Graphic 5.png
 

Ifö Sense Art møbler i midnatsblå – underskab med bordstående håndvask, 90 cm bredt med to skuffer med soft close og push-open, fra DKK 11.394.

 
 
 
 
Ifö_SenseArt, Option, Spira, Caribia, ShoweramaArt_01_Original.jpg
 
 
 
 

Ifö Sense Art højskab i midnatsblå med åben hylde og to døre fra DKK 5.611. Ifö Spira Art væghængte toilet fra DKK 5.105. Ifö Showerama Art brusevæg fra DKK 3.848. Ifö Caribia badekar fra DKK 4.814. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ifö Showerama Art-døre er tilgængelige i mange størrelser og kan vendes, så væggen kan sidde på flere måder. Det minimalistiske design, fremstillet i Skandinavien, er nemt at integrere i alle slags badeværelsesindretninger og giver en følelse af rummelighed. Fra DKK  3.526.

 
 
 
 
 
 

25 forskellige greb

 
 
 
 

Et par tag med skruetrækkeren, og du har ændret udseendet på dit badeværelse. Knopper og greb er taknemmelige og nemme løsninger, når der skal skiftes udtryk.

 

Ifös udvalg af greb er bredt, fra det sikre valg til det modige valg, og fra industrielt til naturligt – valget er dit. Hvis du foretrækker det ultraenkle look, kan du i stedet vælge push-open, hvor du blot åbner skuffen eller lågen med et blødt tryk.

 
 
 
 
Pasted Graphic 6.png
 
 
 
 

Ifö Sense Art i lava grå – grundskab med integreret håndvask, 90 cm bredt med to skuffer med soft-close og sorte håndtag, fra DKK 11.394.

 

 
 
 
 
Sense Art.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

For produktinformation og øvrige pressehenvendelser,

kontakt FRIDAY, Katrine Munkeholm, tlf. 2829 7632, katrine@fday.dk

 

 
FRIDAY logo NYT orange.jpg
 
 
 
 
 
Vis i browser
 
Afmeld udsendelser