Pressemeddelelse
6. marts 2019
 
 
 
 
 
 
 
 

Hustømrerne vinder AALBORGPRISEN 2019

 
 
 
 

Partnerne bag Aalborg Alliancen uddeler hvert år den prestigefyldte AAALBORPRIS til den virksomhed eller person, der har gjort en ganske særlig indsats for at indfri alliancens mål. Årets vinder er Aalborg-afdelingen af Hustømrerne.

 
 
 
 
 

Vinderen af AALBORGPRISEN 2019 er netop blevet offentliggjort på Aalborg Kommunes årlige Morgenbriefing i Nordkraft, som her til morgen samlede over 1.000 erhvervsfolk til morgenmad, netværk og temperaturmåling på, hvordan det går med erhvervsudviklingen i kommunen. Årets tema var "Aalborg bygger bro" og indeholdt blandt andet oplæg fra den kinesiske industrikoncern Aowei, stormagasinerne Salling og Magasin samt tre driftige iværksættere, der alle kom med deres indspark til fremtidens Aalborg.

 

Partnerne bag Aalborg Alliancen har taget initiativ til AALBORGPRISEN for at hylde den virksomhed eller den person, som er medlem af alliancen, og som har gjort noget helt særligt for at bidrage til alliancens ambitiøse mål.

 

Thomas Kastrup-Larsen, borgmester i Aalborg Kommune fortæller: "Vi er glade for den store opbakning, som vi oplever med alliancen. Vi har allerede over 50 medlemmer, og hver eneste uge er der nye virksomheder, som melder sig ind i alliancen. Der er ingen tvivl om, at vi i partnerskab for alvor kan gøre en forskel for fremtidens Aalborg, både når det kommer til at nedbringe ledigheden og få gennemført den 3. Limfjordsforbindelse".

 

Peter Rindebæk, formand for DI Aalborg og en af partnerne bag alliancen fortæller om valget af Hustømrerne: "Hustømrerne med Morten Sort Mouritsen i spidsen er den oplagte prisvinder i år, fordi de på alle mulige måder lever op til intentionerne i Aalborg Alliancen og tager ansvar ud over deres egen virksomhed og deres egen vækst. Udover almindelig rekruttering har Hustømrerne også øje for at rekruttere mange lærlinge og skaber praktikpladser for mennesker, der har det svært - svært ved dansk, svært ved at komme ind på arbejdsmarkedet eller gerne bare vil prøve faget af".

 

Hustømrerne er stolte over at modtage årets AALBORGPRIS, Morten Sort Mouritsen fortæller: "Vi er enormt glade for at modtage prisen og at være medlem af Aalborg Alliancen. Det er en stor anerkendelse af vores indsats og til alle vores medarbejdere, som jo gør det muligt at tænke alternativt i forbindelse med ansættelser. Fordi de gerne vil være med til at gøre en forskel for andre mennesker, kan vi kombinere det med at drive en sund forretning. Vi har rigtig mange ordinære lærlinge, og jeg er glad for, at medarbejderne gør det muligt også at ansætte lærlinge som f.eks. ikke taler perfekt dansk fra dag et, så længe personen har den rigtige attitude og gerne vil lære faget, så kan vi tage den derfra".

 

Fakta om Aalborg Alliancen
Aalborg Alliancen er en aftale mellem Aalborg Byråd, Erhverv Norddanmark, DI Aalborg, Dansk Byggeri, LO, Aalborg Håndværkerforening/SMV Aalborg, Aalborg City og Dansk Erhverv. Gennem aftalen vil partnerne i fællesskab arbejde målrettet for at bidrage positivt til fire essentielle parametre for kommunens og erhvervslivets vækst og udvikling:

  • Gode rammevilkår for erhvervslivet
  • Adgang til kvalificeret arbejdskraft til kommunens virksomheder
  • Nedbringe ledigheden i Aalborg Kommune
  • En styrket infrastruktur gennem anlæg af den 3. Limfjordsforbindelse

 

Alle virksomheder kan være med i Aalborg Alliancen ved at bidrage på forskellige måder i forhold til rekruttering og etablering af jobs. Det er gratis at blive medlem. Læs mere om de mange muligheder www.aalborgalliancen.dk

Fakta om AALBORGPRISEN
Aalborg Alliancen uddeler hvert år den prestigefyldte AALBORGPRIS. Prisen går til den virksomhed eller den person, som har gjort noget ganske særligt som medlem af Aalborg Alliancen. Det er således en anerkendelse af virksomhedens eller persons uundværlige indsats i forhold til alliancens hovedformål. 

 
 
 
 
 
 

Hustømrerne vinder AALBORGPRISEN 2019, som blev overrakt til Morgenbriefing i Nordkraft

 
 
 
 
Kontaktinformation

 

Thomas Kastrup-Larsen

Borgmester i Aalborg Kommune

Telefon: 9931 1500

 

Peter Rindebæk

Medlem af formandskabet for Aalborg Erhvervsråd samt formand for DI-Aalborg

Mobil: tlf. 2171 4307

 

Morten Sort Mouritsen

Direktør for Hustømrerne

Mobil: 6120 0317

 

Lisbeth Ørtoft
Presseansvarlig i BusinessAalborg, Aalborg Kommune
Mobil 2520 1548

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aalborg Kommune
 
Social media icon Social media icon Social media icon