Pressemeddelelse
25. marts 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny Weber Spirit II – helt perfekt til en travl hverdag

 
 
 
 

De fleste af os kan nok nikke genkendende til, at det er svært at nå det hele i en travl hverdag. Det gælder også for de grillglade danskere, der netop har taget gasgrillen til sig, fordi den hurtigt bliver meget varm og er enkel og let at betjene. Nu præsenterer Weber et nyt skud på stammen, en ny version af den populære Spirit gasgrill.

 

Spirit II er navnet på den nye model, der kommer i flere veludstyrede varianter. Allerede indgangsmodellen med to brændere har det innovative og højtydende kraftfulde GS4-grillsystem, GBS-rist og to sideborde, hvor det ene bord kan foldes ned, hvis det kniber med pladsen. Grillen kommer lynhurtigt op i temperatur, hvilket gør den ideel til at grille pizza og hverdagsmad.

 
 
 
 

Med GBS-rist og forberedelse til iGrill-termometer

Med den smarte porcelænsemaljerede GBS støbejernsrist, hvor den runde midterdel kan fjernes for at give plads til stegegryde, wok, pizzasten og meget mere, åbner der sig en verden af helt nye muligheder, som man normalt ikke forbinder med grill. Hvad med eksempelvis lynstegte grøntsager med inspiration fra Asien, eller velsmagende simreretter, der har samlet saft og kraft i stegegryden. Til den mere traditionelle grillning af bøffer og stege er Spirit II allerede forberedt til montering af det digitale iGrill 3-termometer, der styres via en app på telefonen.

 

Spirit II fås med henholdsvis to eller tre brændere, med eller uden sidebrænder, og i elegant rustfrit stål-look med låg i enten klassisk sort porcelænsemaljering eller rustfrit stål. Den nye model er dækket af Webers 10 års garanti. Se mere om de forskellige modeller på Weber.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

PRESSEKONTAKT

For yderligere spørgsmål eller mulighed for interview kontakt Country Marketing Director Hanne Nyboe, tlf. 2382 2564 / hnyboe@weberstephen.com

 
 
 
 
Social media icon Social media icon Social media icon