Pressemeddelelse 25. februar 2021
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny dansk hudplejeserie:

Klint Care forener 
skønhed og kunst

 

 
 
 
 
 
 
Yanii Hand Cream.jpeg
 

Illustration af kunstneren Natascha Baumgärtner for det nye danske hudplejebrand Klint Care.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det nye danske hudplejebrand Klint Care har inviteret kvindelige kunstnere til at sætte et unikt præg på deres produkter. Resultatet forener hverdagsforkælelse med masser af vitaminer, omegafedtsyrer og et feminint budskab om mangfoldighed.

 
 
 
 
 
 
Service.jpg
 

Billederne i denne pressemeddelelse kan hentes i høj opløsning ved at klikke på dem eller besøge billedbanken HER.

Hos FRIDAY hjælper vi hjertens gerne med produkter til test eller foto samt yderligere billedmateriale – og du er altid velkommen til at skrive til karsten@fday.dk

Klint Care har lagt både tid og omhu i at udvikle nærende hudplejeprodukter baseret på naturlige ingredienser, som er fyldt med næringsstoffer til huden.

 

I udviklingen er der i høj grad lagt vægt på at sammensætte en cocktail af ekstrakter og olier, som er kendt for deres gavnlige virkning på huden.

 
 
 
 

For Klint Care er det nemlig ikke den enkelte ingrediens, der er afgørende, men samspillet mellem en række velvalgte ingredienser, der giver den ønskede plejende og nærende effekt på huden.

 

Håndcremen, et af Klint Cares premiere-produkter, indeholder som eksempel en

række ekstrakter (acai, rosmarin, tempeltræ blade, æble) og olier (argan, sød mandel, risklid, oliven, solsikke), som skaber den perfekte cocktail af næringsstoffer og pleje til huden.

 
 
 
 
klint_handcream_bottle_yanii.png
  • Vitamin B3 henter Klint Care blandt andet fra risklidolie og acai. Vitamin B3 anerkendes for evnen til at styrke hudens fedtbarriere og minimere tab af fugt - et vigtigt vitamin, der medvirker til en stærk, sund og hydreret hud
     
  • Vitamin C fra rosmarin kombineres med naturlig C-vitamin (Ascorbyl Palmitate) for at booste effekten. Vitamin C bidrager til regenerering af kollagen, som er med til at bibeholde hudens smidighed og fasthed. Vitamin C er en stærk antioxidant, der generelt anerkendes for at beskytte huden mod miljøskader 
     
  • Omega 3-6-9 kommer især fra de olier som indgår i formuleringen og fungerer som essentielle byggesten i hudens overfladelag. Omegafedtsyrer  bidrager til at opretholde en sund hud og en mere jævn hudtone
 
 
 
 

Klint Cares håndcreme fedter ikke, men giver næringsstofferne tid til at arbejde og tilføre mest mulig værdi til huden.

 

Klint Cares produkter har en frisk og let krydret duft fra naturlige, æteriske olier, der er tilsat i lav koncentration.

 
 
 
 

Indpakning med budskab

Kunsten på Klint Cares produkter er skabt af unge, kvindelige kunstnere, der alle får helt frie hænder til at udfolde deres positive budskaber om krop, diversitet og livsglæde. Feminine figurer i mange former og kulører breder sig derfor frit over etiketter og indpakning.

 

Resultatet er hverdagsforkælelse, der er god for huden – og som samtidig spreder et vigtigt budskab om glæde, kreativitet og diversitet.

 

Klint Care forhandles her:

www.klintcare.dk

 
 
 
 
 
 
 
 
klint_collection_natascha.png
 

Klint Natascha

Håndcreme, 250 ml, DKK 165, Håndsæbe, 250 ml, DKK 105, Bodylotion, 250 ml, DKK 165 

Motiv af: Natascha Baumgärtner.

@tru deiskrude

 

Klint Yanii

Håndcreme, 250 ml, DKK 165, Håndsæbe, 250 ml, DKK 105, Bodylotion, 250 ml, DKK 165 

Motiv af: Yanii Putrii.

@y.illustrations

klint_collection_emma.png
 

Klint Emma

Håndcreme, 250 ml, DKK 165, Håndsæbe, 250 ml, DKK 105, Bodylotion, 250 ml, DKK 165 

Motiv af Emma Rodriguez.

@mooncrab.jpg

 
 
 
 
Natascha Body Lotion.jpg
Yanii Hand Cream.jpeg
Emma Body Lotion.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Produktfamilie_KLINTcare.jpg
 
 
 
 

Ansvarlighed

Et grundprincip i Klint Cares produkter er at tage ansvar og producere uden at påvirke vores verden negativt. Derfor er alle produkter veganske – fremstillet helt uden anvendelse af animalske ingredienser – og naturligvis uden at blive testet på dyr.

 

Det indebærer også, at det bæredygtige valg vægter tungest gennem hele virksomheden – i produkter, produktion, emballage og distribution.

 

Klint Cares flasker er eksempelvis produceret af 100% genbrugsplast, etiketten er produceret af 85% genbrugsplast – lavet på overskudsproduktion fra sugerør og æskerne er af FSC-certificerede papirtyper.

 

Klint Care arbejder løbende på at forbedre produkternes miljøprofil ved at  videreudvikle på både råvarer, produkter og emballage. 

 
 
 
 
 
 

Du kan læse meget mere om ingredienserne i Klint Cares produkter på hjemmesiden. Her kan du også læse om kunstnerne bag den smukke emballage.

 

Besøg hjemmesiden her: www.klintcare.dk

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Udlån og billedmateriale

 

Billederne i denne pressemeddelelse kan hentes i høj opløsning ved at klikke på dem. 

 

Hos FRIDAY hjælper vi hjertens gerne med udlån til test eller foto samt yderligere billedemateriale, og du er altid velkommen til at skrive til karsten@fday.dk