Herskabsgulv til halv pris

Oktober 2020

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bedre akustik, tætte samlinger:
Klikbart sildebensgulv giver nye muligheder

 
 
 
 

Tidligere var det en bekostelig affære at lægge et sildebensparketgulv. Nu lancerer Garant en helt ny type gulv, hvor du kan halvere prisen på montering – og få et luksusgulv, der både forbedrer akustikken OG sikrer dig mod, at træet sætter sig og skaber revner.

 
 
 
 

Med en ny type parketgulv, hvor du med ét enkelt klik samler gulvet, bliver de eftertragtede sildebenstrægulve nu langt mere tilgængelige rent prismæssigt. Da gulvet ikke kræver noget stort forarbejde, spartling, slibning og oliering eller lakering, samtidig med at det heller ikke skal limes til underlaget som traditionelt sildebensparket, sparer du mange arbejdsgange og dermed rigtig mange penge til montering.

En anden bonus ved det klikbare sildebensparket er, at de enormt stærke samlinger sikrer, at træet over tid ikke danner revner – noget, der typisk er til stor gene ved traditionelle sildebenstrægulve.

 

Danskerne er vilde med sildeben

Sildebensparket var tidligere typiske for herskabslejligheder og ældre patriciervillaer, men i dag har det mønstrede gulv bredt sig til andre typer boliger:
"Det har taget en voldsom drejning de seneste år. I dag vælger rigtig mange med moderne huse, som fx typehuse, sildebensparket. Nu, hvor det bliver langt mere robust og økonomisk opnåeligt med det nye klikbare design, forventer vi en tredobling af salget de kommende år," siger produktchef Erik Vangsgaard fra Garant, der er Danmarks største forhandler af trægulve.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

19 forskellige design
Det nye, klikbare sildebensparketgulv fås i hele 19 varianter fra den helt mørke, der giver en dejlig hulestemning, til den lyse, nordiske variant. Gulvene er færdigbehandlede, når du modtager dem, og skal derfor ikke slibes og efterbehandles efter montering som et traditionelt sildebenstrægulv.

Garant yder 25 års garanti på gulvet.

 


Rustik: Vejl. udsalgspris 679 kr./kvm.

Select: Vejl. udsalgspris 699 kr./kvm.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vælg underlag med akustik-effekt

Et klikbart sildebensgulv kan lægges som et såkaldt 'svømmende' gulv på et plant undergulv. Der skal dog lægges et underlag under trægulvet, og her kan du vælge et Sound Block underlag med akustikdæmpende effekt:

"Det rigtige underlag kan dæmpe lyden med hele 29 dB. Vi sælger næsten ikke andet end de her underlag, fordi det er så god en investering – både i øget livskvalitet og holdbarhed," siger Erik Vangsgaard.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Højtopløselige fotos fra Garant kan downloades på fdaylife.dk.

Har du yderligere spørgsmål, eller har du brug for produkter eller billeder fra Garant

til styling, foto eller anden form for samarbejde, bedes du kontakte

Anja Hellberg på tlf. 2858 8076 eller anja@fday.dk