Nordic_shades_Stofgardin_Groen_Hoejformat-scaled-3.jpg

Tekstilgardiner er en æstetisk flot løsning til at afhjælpe akustikproblemer i hjemmet – men vidste du, at du også kan få dem i en særlig akustikforbedrende udgave? Gardin, dessin Thor, farve 03, B 255 cm x H 220 cm, vejl. udsalgspris DKK 4.897 (prisen er ekskl. skinner).

 
 
 
 

Få mere ro i hjemmet:

Sådan forbedrer du akustikken

 

De danske hjem er i høj grad plaget af dårlig rumklang og forstyrrende støjgener, men med få simple forandringer er det nemt at komme den dårlige akustik til livs.  

 
 
 
 

Det moderne hjem med åbne planløsninger, hårde gulve og store vinduespartier er en populær løsning hos danskerne, men de mange bare overflader er desværre blandt de helt store syndere, når det kommer til akustikken. Det har ført til en større efterspørgsel på særlige akustikdæmpende produkter,  hvilket tydeligt kan mærkes hos Garant, som har specialiseret sig i løsninger, der forbedrer akustikken. 

 

"Heldigvis er det nemt at komme den dårlige akustik til livs ved hjælp af få, simple greb. Det er fx vigtigt at tænke i tekstiler og overflader med tekstur. De porøse overflader absorberer lydbølgerne, så trinstøj, tale og musik ikke bliver kastet forstyrrende rundt i rummet. Løsninger som tungere tekstilgardiner, tætvævede tæpper og akustikpaneler på vægge eller lofter kan altså gøre en verden til forskel for hjemmets akustik," forklarer Erik Vangsgaard, produktchef hos Garant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AKUSTIKPANEL_IMG_1367.jpg

Akustikpanelerne fås i flere størrelser, fx 30 x 240 cm, fra DKK 648 pr. panel.

 
 
 
 

Kombinér design og funktion

Akustikpanelerne fra Garant er et utroligt fleksibelt alternativ til traditionelle listelofter og vægbeklædninger. Panelerne skræddersys på mål og monteres hurtigt og enkelt med søm eller lim. Samtidig giver de fleksible egefinérpaneler en helt særlig varme i rummet, der skaber en smuk kontrast til det minimalistiske hjem. 

 

Oven i købet er akustikpanelerne produceret i Danmark af FSC-certificeret træ fra bæredygtige skovbrug, mens filten, som giver den lydabsorberende effekt, er fremstillet af genbrugsplast indsamlet fra havene. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Har du yderligere spørgsmål, eller har du brug for produkter eller højtopløselige billeder fra Garant til styling, foto eller anden form for samarbejde, bedes du kontakte

Katrine Munkeholm på tlf. 2829 7632 eller katrine@fday.dk