Pressemeddelelse
26. juni 2019
 
 
 
 

Ny DOT app giver nemmere adgang til kollektiv transport

 
 
 
 

Din Offentlige Transport (DOT) - DSB, Metroselskabet og Movia - samler nu de to eksisterende DOT apps i én ny samlet og langt mere brugervenlig app. Den nye mobile løsning giver kunderne bedre overblik og nemmere adgang til at købe billet til bus, tog og metro overalt på Sjælland. MobilePay bliver en del af løsningen i løbet af efteråret.

 
 
 
 
 
 
 
 

Passagererne i den kollektive transport på Sjælland får nu lettere ved at købe billetter til bus, tog og metro. En ny samlet og langt mere brugervenlig app - DOT Billetter - afløser de to hidtidige apps - DOT Mobilpendlerkort og DOT Mobilbilletter app.

 

"I DOT arbejder vi for at gøre det nemt at finde billet til bus, tog og metro. Mange kunder har med rette oplevet, at tiden var løbet fra vores nuværende apps. Vi er derfor glade for at give kunderne en ny samlet mobil løsning, hvor man både kan købe pendlerkort og billetter i én samlet, brugervenlig app. Den nye app giver samtidig et godt overblik over alle DOTs billetter til rejser på hele Sjælland," siger DOTs bestyrelsesformand Camilla Struckmann.

 

DOT forventer, at have Mobile Pay med som betalingsløsning fra efteråret 2019. Kunder, der har haft deres mobilpendlerkort på den hidtidige app, kan overføre deres pendlerkort til den nye app. Omkring en kvart million kunder har hidtil benyttet de to apps, der nu bliver afløst af én samlet app.

 

Læs mere om den nye DOT Billetter app på dinoffentligetransport.dk/NyDotApp

 

Fakta om den nye app

  • DOTs samler to eksisterende apps for henholdsvis pendlerkort og mobilbilletter i én brugervenlig app: DOT Billetter
  • Den nye app tilbyder alle typer DOT billetter - inklusive City Pass til turister og cykelbilletter
  • Ved køb af billet udpeger man sin destination på et kort, og appen foreslår de relevante rejser og den tilhørende pris.
  • Appen viser billettens gyldighedsområde på kortet sammen med ens egen position, hvis man ønsker det, så man er sikker på at have gyldig billet.
  • DOT arbejder for, at det skal være nemt at købe billet til den kollektive transport. Den nye app er et godt digitalt alternativ til dem, der har glemt sit Rejsekort eller ikke har et.
 
 
 
 
Kontaktinformation

DOT via Movia Presse & Kommunikation direkte: +45 36 13 20 10

 
 
 
 
 
 

Movia er Danmarks største trafikselskab med mere end 215 mio. passagerer om året på vores knap 450 buslinjer, 9 lokalbanestrækninger og fem Flextrafik-ordninger. Movia er ejet af 45 kommuner og to regioner på Sjælland. I samarbejde med kommuner og regioner rådgiver og planlægger vi kollektiv transport på tværs af bus, lokalbaner og Flextrafik. Den kollektive transport understøtter kommunernes og regionernes visioner for vækst, bosætning, placering af arbejdspladser og mobilitet. Movia bistår kommuner og regioner med at sikre, at den kollektive transport er en attraktiv og miljøvenlig velfærdsservice for borgerne. Movia er en offentlig virksomhed og reguleres af lov om trafikselskaber.

 
 
 
 

TRAFIKSELSKABET MOVIA
Gammel Køge Landevej 3 - 2500 Valby - presse@moviatrafik.dk - Tlf: 36 13 20 10

 
Social media icon Social media icon
 
Vis i browser
 
Afmeld udsendelser