Sådan ser badeværelset ud i 2021

24. november 2020

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bæredygtighed, natur og hjemlighed:

3 trends til dit badeværelse i 2021

 
 
 
 

'Kig oppe, kig nede ...' Alle flader bliver taget i brug, når en af Nordens største producenter af design til badeværelset, Ifö, beskriver de tendenser, der kommer til at præge vores ønsker til badrummet i 2021.

Som et af husets mest krævende rum kalder badeværelset på langtidsholdbare løsninger, men det forhindrer ikke, at du sagtens kan gøre det funktionelle rum hyggeligt, personligt og med mulighed for små forandringer.

 
 
 
 

Spira Art væghængt toilet, 4.228 kr., Sense underskab med dobbelt håndvask,13.087 kr., Sense højskab, 4.122 kr., Option spejl m/LED, 4.212 kr., alt fra Ifö. 
TIP Understreg sammenhængen med resten af boligen ved at skabe en flydende overgang mellem de forskellige typer gulve som her, hvor træ og marmor, begge i sildeben, elegant smelter sammen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

1: Badet – det nye alrum

Først blev køkkenet et alrum, og nu vil vi også have mere ud af badeværelset, der i højere grad er blevet et rum, vi viser frem. Det skal integreres med resten af boligen, så vi får lyst til at opholde os der i længere tid og ikke kun bruge det til rent funktionelle gøremål, der 'bare skal overstås'.

 

"Vi kommer til at se flere badeværelser, der naturligt smelter sammen med resten af indretningen. Både i form af at der er brugt fx samme lækre designlamper, men også brugt flere ressourcer på at skabe et perfekt lysindfald – eller noget så enkelt som at vælge minimalistiske badmøbler uden greb, så de minder om de møbler, vi ofte har i resten af boligen," siger marketingschef Nina Slothuus Nielsen fra Ifö.

 
 
 
 
 
 
 
 

Spira Art toilet, 4.228 kr., Sense underskab med håndvask, 9.141 kr., Sense højskab, 3.898 kr., Option spejl m/LED, 4.080 kr., alt fra Ifö.

 
 
 
 
 
 

2: I bad med naturen

 

Træ synes måske ikke umiddelbart som den perfekte følgesvend i et vådrum, men ikke desto mindre giver det rigtig god mening at vælge træ til de flader, der ikke er i umiddelbar kontakt med vand. Træ er et klassisk, nordisk materiale, og især de lyse sorter giver behagelige associationer til naturen og skaber den ro og harmoni, vi gerne vil forbinde med det at gå i bad. Træ understreger samtidig den bæredygtige livsstil, som mange ønsker – hvis du vel og mærke vælger fx FSC-certificeret træ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spira toilet, 2.254 kr., Spira underskab med håndvask, 2.642 kr., Option spejl m/LED, 3.947 kr., alt fra Ifö.

 

TIP I en nylig undersøgelse, som YouGov har foretaget for Ifö, svarer fire ud af fem danskere, at tid alene er den største luksus på badeværelset. Understreg det behov med en lille bænk – eller skammel, hvis pladsen er trang – lækre rumdufte og kunst på væggen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

3: Gå all in på ét materiale


Du opnår den mest personlige stil og den mest fuldendte indretning, hvis du går 'all in'. Det kan være med en farve, men også med et materiale.
"På badeværelset er der en klar tendens til store flader med fliser, både af æstetiske og praktiske årsager. Men hvor fliserne tidligere har emmet af kærlighed til hele farvepaletten, vil vi se flere nedtonede farver, gerne inspireret af naturen eller med tydelig reference til naturmaterialer," forklarer Nina Slothuus Nielsen.

 
 
 
 
 
 
 
 

Spira Art toilet, 4.228 kr., Sense underskab med håndvask, 6.060 kr., Option spejl m/LED, 3.947 kr., Space brusevæg, 8.240 kr., greb, 102 kr./stk., alt fra Ifö.

 

TIP Har du et lille badeværelse, kan du med fordel vælge en foldelig, transparent brusekabine for at få optimalt lysindfald og en større rumfornemmelse.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

For produktinformation og øvrige pressehenvendelser, kontakt

FRIDAY, Anja Hellberg, tlf. 2858 8076, anja@fday.dk

 
 
 
 
 
Vis i browser
 
Afmeld udsendelser