Lanceres i april 2022: Ifö Sense Art

Lad en sofistikeret blå flytte ind på badeværelset

 
 
 
 
Sense Art_midnight blue_miljø.jpg

Ifö Sense Art i farven Midnight Blue. Underskab med integreret vask og to skuffer med soft-close, bredde 90 cm, fra DKK 11.138, højt skab, fra DKK 5.485, Ifö Spira Art Rimfree toilet, DKK 4.025+sæde, spejl med integreret, justérbart LED, fra DKK 3.946, badekar, DKK 3.734, brusevæg, DKK 3.913.

 
 
 

Træt af, at alt er hvidt, gråt eller sort på badeværelset? Så glæd dig ... Ifö Sense Art er en alsidig serie badeværelsesmøbler, der kombinerer funktionalitet og smarte detaljer med minimalistisk, nordisk design. Men måske mest iøjnefaldende er dens cool, sofistikerede midnatsblå overflade.

 
 
 
 

Ifö Sense Art er et friskt nyt take på den eksisterende Sense-serie fra Ifö. Serien består af skabe, skuffer, håndvaske og accessories, der er designet til at udnytte opbevaringspladsen maksimalt, mens der tages højde for fleksibilitet og udtryk. Serien giver dig mulighed for at kombinere forskellige moduler – alene underskabet og håndvasken fås i ni forskellige størrelser. Her er altså taget højde for både det lille badeværelse og den rummelige welllness-oase. Tilføj så farve og tekstur, og det er netop her, Sense Art skiller sig ud. 

 
 
 
 
 
 

Vær modig med farver og materialer 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Farver er for alvor tilbage i vores hjem. Den berømte farveautoritet Pantone forudsiger, at midnatsblå, med dens evne til at tilføre et nobelt og sofistikeret udtryk til enhver indretning, bliver en stor tendens. Funktionalitet og lang levetid kan ikke stå alene – udseende og følelse har en lige så stor betydning.

 

Også her skiller den mørke midnatsblå sig ud. Farven giver en følelse af ro og elegance til ethvert rum, samtidig med at den opleves som klassisk. Dyb mørkeblå er let for øjet og en mere subtil kontrast til broget marmor eller klassiske hvide fliser end den evigt populære sorte for eksempel. Oven i købet passer den til stort set alle andre farver og passer især godt til de detaljer i træ, der – med god grund – finder vej til mange danske badeværelser.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ifö_skuffe_Sense Art_25.jpg
 
 
 
 
 
 

*Survey udført af YouGov for Ifö, 2021

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

For produktinformation og øvrige pressehenvendelser,

kontakt FRIDAY, Katrine Munkeholm, tlf. 2829 7632, katrine@fday.dk

 

 
 
 
 
 
Vis i browser
 
Afmeld udsendelser