unknown documenttype 'template' 3. august 2018
 
 
 
 
 

Busserne flytter tilbage til banegården

 

Vejarbejdet er nået så langt, at busserne fra søndag 5. august kan flytte tilbage til Odense Banegård Center, hvor stoppestederne bliver placeret på begge sider af banegårdsbygningen ved Østre Stationsvej.

 

 
LÆS MERE 
 
 
 
 

Ny adgangsvej til Banegårdspladsens

P-plads

 

Fra torsdag 2. august ændres adgangen til Banegårdspladsens P-plads ved siden af Jysk Fynske Medier. Bilister kan i den kommende periode køre ind til P-pladsen fra østsiden - og køre ud mod vest.

 

 
LÆS MERE 
 
 
 
 

Ensretning af den sydlige ende af Palnatokesvej

 

Gennem hele august vil den sydlige ende af Palnatokesvej være ensrettet på grund af vejarbejde. Ensretningen går fra nord mod syd - og der bliver altså lukket for indkørsel til Palnatokesvej fra Nyborgvej. 

 

 
LÆS MERE 
 
 
 
 

Skjoldsvej forlænges til Thorvalds Vænge

 

For at undgå unødvendige krydsninger af letbanens spor, er flere sideveje lukket af ud mod Højstrupvej. Dette gælder på sigt også for Thorvalds Vænge. Men først er vejen nødt til at blive koblet på Skjoldsvej, så man kan komme til og fra.

 

 
LÆS MERE 
 
 
 
 

Anlægsarbejde i Albanigade i flere etaper

 

Af hensyn til mulighederne for parkering, varelevering og så videre bliver anlægsarbejdet i Albanigade udført i flere etaper. Første etape bliver den vestlige vejside på den del af gaden, som ligger tættest på Albanibroen.

 

 
LÆS MERE 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Social media icon Social media icon Social media icon
 

Odense Letbane

Odeons Kvarter 18

5000 Odense C

 

Du kan ikke kontakte Odense Letbane ved at svare på denne mail.

Skriv i stedet til os via denne formular.