Pressemeddelelse
7/8/2019
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny sponsoraftale i billardklub skal styrke arbejdet med unge

 
 
 
 

Nu kan du støtte Billardklubben Bristol Odense, hver gang du fylder brændstof på din bil. Det koster ikke ekstra, da det er OK og selskabets forhandlere, der donerer pengene, som kommer medlemmer i klubben til gode. Især de unge vil få glæde af den nye aftale, lyder det fra bestyrelsen.

 
 
 
 

Billardklubben Bristol Odense har som mange andre foreninger i Danmark underskrevet en sponsoraftale med energiselskabet OK. Arkivfoto.

 

 

Papiret foran Jens Povl Barkler ligger nu underskrevet til stor glæde for ham og resten af medlemmerne i Billardklubben Bristol Odense.

 

Han har nemlig på vegne af billardklubben indgået en ny sponsoraftale med energiselskabet OK, som betyder meget, da alle indtægter er vigtige i forhold til at kunne udvikle klubben, fortæller Jens Povl Barkler, som er kasserer.

 

"En klub har behov for gode indtægter for at holde gang i sig selv og kunne foretage et godt stykke arbejde med de unge. Derfor betyder aftalen med OK meget for os. Vi vil gerne bruge pengene på at styrke ungdomsarbejdet," siger han.

 

Sådan støttes klubben

Aftalen er simpel. Man kan støtte billardklubben med 5 øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten.

 

Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til Billardklubben Bristol Odenses sponsoraftale, så gives støtten uanset, om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

 

Klubben får 5 øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere 5 øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte dens arbejde med at gøre mere for de unge med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

 

Lokale aktiviteter er OK

OK er med på banen, når flere af Danmarks bedste sportsudøvere kæmper for guld. Men støtten går ikke kun til eliten. I en lang årrække har OK også støttet lokalsporten, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet. Derfor har det virket naturligt for OK at støtte lokalsporten.

 

"Lige nu har mere end 1.600 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor," siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

 

Fakta om OK og sponsoratet:

  • OK er et dansk andelsselskab, ejet af cirka 12.000 kunder og forhandlere
  • OK forsyner boligejere, landbrug og erhvervsliv med olie, brændstof, naturgas, varmepumper, solceller, el, mobiltelefoni og forsikringer
  • OK støtter sammen med de lokale OK-forhandlere omkring 1.600 klubber og foreninger over hele landet. Foruden sporten støtter OK bl.a. arbejdet i SOS Børnebyerne samt Dansk Handicap Idræts-Forbund
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Har du spørgsmål, kan du kontakte kommunikationsmedarbejde Katrine Nielsen på Kast@ok.dk

 
 
 
 
 
 

OK a.m.b.a. - Åhave Parkvej 11 - 8260 Viby J

 
Social media icon Social media icon Social media icon
 
Vis i browser
 
Afmeld udsendelser