Hjemmets grønneste valg

Juni 2021

                        

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et let og holdbart valg: 

Verdens grønneste gulv

 
 
 
 
High Resolution-ChungnamLibrary_3.jpg

Linoleum er et holdbart og grønt alternativ – og med over 300 forskellige design og farver er der rig mulighed for at finde et, der passer til netop din indretning. Priser fra 399 kr. pr. kvm – få mere inspiration og se det store udvalg på Forbo-flooring.dk.

 
 
 

Med et løft anno 2021 gør Forbo det nemt at tage det bæredygtige valg, når det kommer til gulvet. Linoleum er ikke blot holdbart og akustikforbedrende – det er også verdens formenligt sundeste gulv med 97 procent naturlige ingredienser. 

 
 
 
 

De seneste par år har linoleum fået en sand revival, og især i private hjem er materialet igen blevet populært efter at have været 70'er-shamet i en periode. Og det er bestemt ikke uden grund, at Forbos salg af linoleumsgulve er eksploderet de seneste par år. Ud over de mere end 300 farve- og designkombinationer, der for de farveelskende er en sand bland selv-slikbutik, byder Forbo på helt ensfarvede design, der både står smukt til et maksimalistisk hjem med knald på kulørerne og et mere stringent, nordisk hjem.

 

Uanset design og farve får du et gulv med den charme, der følger med et gulv af naturmaterialer. Lad gulvet spille en aktiv rolle i indretningen med sit rå og autentiske udtryk. Til det modige hjem kan en kraftig farve give en skarp kontrast og fungere som et statement piece i indretningen, mens en mere jordnær tone vil give en eftertragtet varme til den nordiske minimalisme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Marmoleum vtw05-tin-vtw-styling-PeggyJanssen.jpg
Marmoleum vtw17 Grind detail huisk.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En livscyklus til fordel for naturen

Samtidig er linoleum nok det grønneste valg, du kan tage. Linoleum er fremstillet af en blanding af linolie, harpiks, plantefibre og træmel, og det placerer Forbos linoleum i en helt særlig liga som både Svanemærket og CO2-neutralt. Hele 97 procent af materialerne kan genanvendes, og derved bliver livscyklussen forlænget igen og igen.

 

Ved at vælge et Svanemærket og CO2-neutralt gulv er du sikker på at få et produkt, der både er ansvarligt produceret, bidrager til en bæredygtig fremtid og sikrer et bedre indeklima i hjemmet.

 

Linoleum er udover at være smukt for øjet, alsidigt og bæredygtigt et virkelig praktisk valg. Gulvet er enormt holdbart og kan modstå hverdagens slid og anstrengelser. Derudover er det nemt at holde rent og kræver tæt på nul vedligeholdelse.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Marmoleum vtw08 Lood-vtwstyling-PeggyJanssen.jpg
 
 
 
 
Marmoleum vtw18 Klei-vtw-styling-PeggyJanssen-keuken.jpg
Marmoleum vtw05 Tin-stapelboeken.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontaktinformation 

For yderligere information, kontakt marketing manager hos Forbo Flooring Danmark,

Iben Scotwin, på tlf. 4025 5476 eller iben.scotwin@forbo.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 4.+5. sal  - 1260 København K