Invitation til en premiere
 August 2018

 
 
 
 
 
 
 
 
 

by Wirth sætter scenen på Formland

 

 
 
 
 
 

Nyhed: Scala-serien fra by Wirth præsenteres på Formland og flere andre messer i Europa. Skammel DKK 3.000, barstol DKK 3.700 og bænk DKK 5.800. Hynder fra DKK 850.

 
 
 
 
 
 

"Et let møbel, der inviterer til, at man sætter sig ned. Samtidig er det nemt at ændre udtryk på, så det har sin berettigelse i hjemmet mange år frem."


Sådan lyder det, når Signe og Sune Wirth Engelund sætter ord på deres seneste design, en serie bestående af bænk, taburet og barstol. Dansk snedkerhåndværk i eg, uld og læder skabt til Scala-foyeren på Aarhus Teater.

 
 
 
 
 
 

Mange danske møbelklassikere er designet til specifikke indretningsprojekter. Sådan er det også med serien Scala fra by Wirth. Den danske designduo by Wirth, bestående af Signe og Sune Wirth Engelund, er lige nu ved at lægge sidste hånd på nyindretningen af Aarhus Teaters Scala-foyer, og en vigtig del af det nye miljø er en serie af smukke, enkle siddemøbler i bedste kvalitet designet af by Wirth.

 
 
 
 

Scala præsenteres for første gang på FORMLAND i august.

Taburet, barstol og bænk; Scala-serien er lette, fleksible møbler i FSC-certificeret egetræ, dansk snedkerhåndværk toppet med hynder betrukket med Kvadrats lækre tekstiler eller det smukkeste læder fra Sorensen Leather.

Går man helt tæt på, falder øjet helt naturligt på de fine, håndværksmæssige detaljer. Fælles for alle tre møbler er de minimalistiske ben, der bærer sædet med et lille svej, som sammen med en slids i hele sædets længde holder styr på siddehynden. Du kan vælge mellem mange tekstilkvaliteter fra Kvadrat eller læder fra Sorensen Leather. På bænken kan du bruge en eller to hynder alt efter funktion.

 

Scala Barstol i egetræ med fodstøtte i stål og hynde i læder fra Sorensen Leather eller uldstof fra Kvadrat. Barstolen findes i to højder, 64 cm og 74 cm samt i eg natur eller eg sort.

DKK 3.700 excl. hynde.

 
 
 
 
 

Scala Bænk i egetræ med skohylde i stål og hynde i læder eller uldstof fra Kvadrat eller læder fra Sorensen Leather. Bænken findes i eg natur eller eg sort, der kan toppes med hynder i hele bænkens bredde - eller som her kun i den ene ende.

DKK 5.800 ekskl. hynde. 

 

Både barstol og bænk har stålstivere til at give det minimalistiske design ekstra styrke. På barstolen fungerer de samtidig som fodstøtte, og på bænken er de en praktisk 'parkeringsplads' for sko og tasker, når bænken for eksempel har fundet sin plads i entreen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontaktinformation

Alle highres fotos fra by Wirth kan downloades på fdaylife.dk.

Har du spørgsmål til produkterne, eller ønsker du at låne produkter til styling, bedes du kontakte Anja Hellberg på tlf. 2858 8076 eller anja@fday.dk.

 
 
 
 
 
 

DESIGN THAT LOVES GROWING OLD

By Wirths design er skabt til en lang levetid. Det er funktionelt hverdagsdesign, der kan tåle at blive brugt - i mange år. Derfor bruger det danske designfirma udelukkende ærlige naturmaterialer som vegetabilsk garvet kernelæder og FSC-certificeret eg, der ældes med ynde. Materialer i høj kvalitet, der bogstaveligt talt dufter af ægte håndværk.

 

Bag by Wirth står Sune og Signe Wirth Engelund. Sammen designer de firmaets tidsløse produkter ud fra visionen om, at hvert eneste design skal kunne mere, end du umiddelbart forventer. På få år har by Wirth etableret sig på en lang række internationale markeder med sin danske, funktionelle tilgang til design.

 

www.bywirth.com

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 5. sal  - 1260 København K