Pressemeddelelse
8. november 2018
 
 
 
 

JULEHYGGE MED ET SPRØDT KNÆK

 
 
 

Peili nøddeknækkeren klæder bordet, ligger perfekt i hånden og knækker selv den hårdeste nød. Designet af VE2

 
 
 
 

Den tid på året, hvor frugt- og snackskålen suppleres med lækre nødder er PEILI nøddeknækkeren fra Zone Denmark et smukt bud, at have ved hånden - funktionelt i flot, tidløst og enkelt dansk design.

 

Nøddeknækkeren er en del af Peili serien, skabt af den danske designertrio VE2. Skålene har vundet flere designpriser, og serien består af skåle i enkle former, kværne, skeer og salat bestik.

 

Når nødden er størst, meget lille eller bare usædvanlig genstridig, kan den nye Peili nøddeknækker anbefales. Den har skarpe tænder, som solidt griber fat og knækker selv den hårdeste nød. Nøddeknækkeren har smukke rene, industrielle linjer.

 

Peili-nøddeknækkeren er fremstillet i formstøbt metal og fås i farverne Champagne og Brass - en oplagt værtindegave sammen med Peili-skålen, der er 24 cm i diameter og 7 cm høj. Peili-nøddeknækkeren og Peili-skålen kan købes separat eller som sæt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Peili - en flot nøddeknækker, der både klæder skålen og julebordet.

 
 
 
 
 
 

Om Zone Denmark

 

Zone Denmark fortolker trenden i sit DNA i tæt dialog med innovative danske designere. Vi er på forkant med tendenser og omsætter dem til funktionelt boligdesign, der udfordrer konventionen, pirrer nysgerrigheden og forskønner livet hver dag. Vores udtryk er ærligt og minimalistisk og designet formgiver vi i attraktive materialer, der er nyskabende som produkterne selv.

 

 

 
 
 

For yderligere oplysninger:

 

Malene Yding,  PR - Tlf.: 21 57 37 67 Mail:  may@fh-as.dk
Mette Østergaard Gudiksen, Social Media - Tlf.: 88 16 76 54 Mail: mgu@fh-as.dk

 

 
Social media icon Social media icon Social media icon
 
 
 
 

www.zonedenmark.dk

  

#zonedenmark     #zonesingles