Bang & Olufsen lancerer Beosound Theatre: 

En soundbar med funktioner, der ikke tidligere er set på markedet 

 
 
 
 
Beosound Theatre 0011 Sound And Vision For Your Home.png
 

Beosound Theatre er et kunstværk i sig selv med et design, der får soundbaren til at syne mindre uden at tage alt for meget fokus. 

 
 
 
 

Bang & Olufsen har i dag offentliggjort et nyt design, der er skabt med en ambition om at være verdens mest kraftfulde og imponerende soundbar; et highend design omhyggeligt formet og udviklet til at forkæle sanserne og som forvandler din dagligstue til en hjemmebiograf.

 

Beosound Theatre gør op med forestillingen om, at en soundbar er lig med store, sorte bokse og et spaghettihav af grimme ledninger. Og så skiller den nye soundbar sig ud ved at tilbyde et surround sound-system, du kan koble op til 16 eksterne højttalere til, ligesom den har et nyt bas-styringssystem, der fjerner behovet for en subwoofer. 

 

"Med Beosound Theatre redefinerer vi fuldstændig lyden i dagligstuen. Som de første på markedet giver vi vores kunder mulighed for at få en multiroom-opsætning i én soundbar, hvor du nemt kan koble flere højttalere på, og hvor der ikke er behov for en subwoofer.  Soundbaren er desuden designet til at passe til alle størrelser skærme og er bygget til at holde i årtier, da den har et modulært design, som gør det muligt at opdatere den frem for at erstatte den, når teknologien udvikler sig,"  fortæller Kristian Teär, CEO for Bang & Olufsen.

 
 
 
 
 
 

Helt ny måde at sprede lyden på

Beosound Theatre er udstyret med med 12 drivere og to specialfremstillede 6,5" bas-højttalere, som giver et lydtryk på op til 112 dB, som er et af de højeste på markedet. Dette skaber en kraftfuld og fængslende film- og lydoplevelse, der tryllebinder sanserne. 

 

Med udgangspunkt i B&Os Beam Width Control og Beam Direction Control, som B&O udviklede til højttaleren Beolab 90, tilbyder Beosound Theatre en helt ny tredimensionel spredning af lyden, der endnu ikke er set på markedet. Hvor de fleste soundbarer sender bassen til den kraftigste højttaler, som normalt er subwooferen, arbejder alle højttalerenheder på Beosound Theatre sammen som én enkelt enhed. Det sikrer, at højttalerne altid er tilpasset hinanden og rummet. 

 

"Vi udviklede oprindeligt Beam Width Control og Beam Direction Control til Beolab 90 for at reducere sidevægsreflektionerne. Men i Beosound Theatre bruger vi teknologien til at dirigere lyden væk fra lytteren, hvilket giver en meget mere fascinerende og helstøbt lydoplevelse,"  

forklarer Jakob Dyreby, Senior Technology Specialist hos Bang & Olufsen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beosound Theatre kan både monteres på væggen eller stå på gulvet. Din egen tv-skærm placeres blot oven på soundbaren, så tv og soundbar fremstår som ét integreret design uden rod og ledninger. 

 
 
 
 

Skabt til at spille i generationer: Opdatér istedet for at erstatte

Beosound Theatre er baseret på Bang & Olufsens princip om at forlænge hvert enkelt designs levetid til gavn for både den enkelte bruger og klimaet. Derfor er soundbaren bygget op i udskiftelige moduler, hvor teknologien løbende kan opdateres, og fx kan selve fronten også skiftes ud. Aluminium-'vingerne' kan ligeledes udvides, hvis du på et senere tidspunkt opgraderer til en større skærm. 

 

"Vi ved, at vores kunder ønsker at investere i design, som har en lang levetid. Beosound Theatre er derfor også skabt til at kunne opdateres og følge med tiden, så den kan holde i generationer uden at gå på kompromis med hverken teknologi eller design," siger Mads Kogsgaard Hansen, Head of Product Circularity hos Bang & Olufsen.

 

Bang & Olufsens produkter går ofte i arv gennem generationer. Derfor kommer soundbaren også med Bang & Olufsens egen softwareplatform kaldet 'Mozart'.

 

"Mange af vores kunder har ældre produkter, som de stadig er glade for. Derfor kan Beosound Theatre forbindes med B&O-design helt tilbage fra 1986. Har du fx søjlehøjttalerne Beolab 6000 eller Beolab 8000, kan du også tilslutte soundbaren til disse," fortæller Miklu Silvanto, Chief Design Officer hos Bang & Olufsen. 

 
 
 
 

Udvalgte features for Beosound Theatre:

- Dolby Atmos

- Passer til alle skærme, men ideel til LG's OLED C-serie i 55"/65"/77" 

- 12 højttaler drivere 

- Lydtryk på op til 112 dB

- Understøtter steamingtjenester som Apple Airplay 2, Chromecast og Spotify

- Kan monteres som bordstativ, motoriseret gulvstativ og motoriseret vægbeslag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pris og tilgængelighed
Beosound Theatre er tilgængelig hos udvalgte forhandlere og på bang-olufsen.com til oktober og fås med aluminiumsrammer i farverne gold tone, silver og black anthracite og frontcovers i henholdsvis oak, dark oak, light oak og grey melange stof til en vejledende pris fra 49.400 DKK. 

 
 
 

Vedhæftede filer

Beosound Theatre - Press Release.pdf
Beosound Theatre - Product sheet (ENG).pdf
 
 
 
 
 
 

Kontakt

Har du spørgsmål til produkterne, eller ønsker du at låne Bang & Olufsen-produkter til test eller foto, kontakt Katrine Munkeholm på tlf. 2829 7632 eller katrine@fday.dk

 
 
 
 
FRIDAY logo NYT orange.jpg
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 4. sal  - 1260 København K