5 smarte løsninger:

Få plads til det hele på badeværelset
 

Lad pladsbesparende hylder, funktionelle skabe og smarte skuffeindsatser flytte ind på dit badeværelse. Geberit er specialiseret i at skabe funktionelt design til badeværelset, der kan være svært at indrette, men hvor opbevaring er essentielt. Lad dig inspirere af fem møbler, der alle har god plads til det hele.

 
 
 
 
 
 

Klik på billederne for at downloade i høj opløsning.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Geberit_Bathroom Renova Plan.jpg

Geberit Option Plus spejlskab

Fra DKK 10.123. 

 

4. Dobbelt op på funktionalitet 
Med hjælp fra et væghængt skab med et spejl på både front og sider kan du skabe mere rummelighed – både fysisk og visuelt. Det vil få rummet til at synes større, alt imens det også er super funktionelt.

 

De smalle hylder giver plads til mindre toiletsager som makeup og vatpinde, mens smarte funktioner, som for eksempel udtag til telefonoplader og hårtørrer også er gemt i skabet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Geberit_Renova Plan.jpg

Geberit Renova Plan sideskab

Fra DKK 6.674. 

 

5. Byg dit eget møbel

Skab et dynamisk og funktionelt badeværelse i et sammenhængende design ved at kombinere skabe i forskellige højder. Det vil give plads til hyggeligt tilbehør som vaser og lys, der skaber stemning på badeværelset.

 

Gå altid efter de smukke detaljer, der på samme tid også er funktionelle – netop som dette skab, hvor døren har indbygget opbevaring på indersiden.

 
 
 
 

Geberit – intelligent design til badeværelset
En virksomhed i bevægelse. Sådan beskrives virksomheden Geberit bedst.

Geberits succes skyldes firmaets evne til med over 140 års erfaring i bagagen at tænke innovativt og skabe effektive produkter i høj kvalitet og smukt design. Geberit begyndte som en familiedrevet virksomhed og er i dag førende på det europæiske marked for sanitetsprodukter og står bag en lang række eksklusive toiletter og tilbehør med intelligente, teknologiske løsninger.

Geberit har mere end 12.000 medarbejdere i over 50 lande, som hver dag arbejder på at udvikle, producere og forbedre fremtidens badeværelsesprodukter.

Se mere på geberit.dk.

 
 
 
 

KONTAKTINFORMATION

For produktinformation og øvrige pressehenvendelser,

kontakt FRIDAY, Katrine Munkeholm, tlf. 2829 7632, katrine@fday.dk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
FRIDAY logo NYT orange.jpg
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 4. sal  - 1260 København K