Den perfekte gyngestol
August 2018

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tilbagelænet kvalitet:

Mater bringer

gyngestolen tilbage

 
 
 
 

Gyngestol fra Mater og den canadiske designer Shawn Place giver nyt liv til en møbelklassiker med smukke kurver i bedste kvalitet.

 
 
 
 
 

Mater Rocker, gyngestol i vegetabilsk garvet læder og FSC-certificeret eg, DKK 19.995

 
 
 
 

Konstruktionen er enkel, alle samlinger er synlige, og lædersæde og -ryg holdes på plads med synlige gjorder og spænder. Rocker er velkonstrueret, ærlig og nem at forstå.


"I godt håndværk er samlingerne synlige, fordi designet er godt lavet og kan tåle at blive 'stillet til skue'," fortæller Shawn Place om sit design.

 

Især inden for genren gyngestole er det afgørende at ramme den perfekte forening af form og funktion, så stolen rent faktisk kan gynge.

Derfor er Rocker designet, så det kræver meget lidt energi at få stolen til at rokke behageligt frem og tilbage. Rocker udmærker sig ved at have den samme balance, hvad enten den er tom eller i brug. Det enkle stel med de bløde former er håndlavet i FSC-certificeret egetræ. Sæde og ryg er skabt med klassiske saddelmagerteknikker og fastgjort med remme og spænder.

 

Valget af læder er også et udtryk for Maters kompromisløse holdning til kvalitet og bæredygtige materialer. Det vegetabilsk garvede læder kommer fra Sorensen Leather; førsteklasses huder, garvet og behandlet uden krom og kemikalier. Det giver en læderkvalitet med små, naturlige variationer, som får den smukkeste patina med tiden.

 

Rocker

Design: Shawn Place (Canada)

Materialer: FSC certificeret egetræ, vegetabilsk garvet læder

Produceret i Europa

DKK 19.995

Nærmeste forhandler oplyses hos Mater, tlf. 7026 4488

materdesign.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Alle højtopløselige billeder fra Mater kan downloades på fdaylife.dk.

Har du spørgsmål til produkterne, eller ønsker du at låne produkter til styling, bedes du kontakte Anja Hellberg hos FRIDAY på tlf. 2858 8076 eller anja@fday.dk.

 

 
 
 
 
 
 

Dansk design skabt til et langt liv

 

Mater er stiftet af CEO Henrik Marstrand i 2006 ud fra en vision om at forene god etik med smukt design og sublimt håndværk. Den ambitiøse, bæredygtige tilgang til produktionen er i dag en del af den danske virksomheds stærke DNA. I samarbejde med både etablerede designnavne og nye talenter kombinerer Mater highend-møbler og belysning med arbejdsmetoder, der støtter mennesker, miljø og lokale håndværkstraditioner.
Maters æstetik har klare referencer til skandinavisk minimalisme, og alle design er produceret efter bæredygtige metoder og med fokus på miljøvenligt materialevalg. Mater forhandles i 40 lande verden over.


Se mere på materdesign.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 5. sal  - 1260 København K