Pressemelding
8. november 2018
 
 
 
 

JULESTEMNING MED ET KNASENDE KNEKK

 
 
 
 

Peili-nøtteknekkeren ser flott ut på bordet, er komfortabel å holde og knekker selv de hardeste nøttene. Designet av VE2

 
 
 
 

Skarpe tenner og rene linjer 

 

Sesongen når nøttene tar plass i frukt- og snacksskålen, forteller at tiden for Zone Denmarks nøt-teknekker har kommet - funksjonell og komfortabel å holde, og i et tidløst og enkel dansk design. Store, små, vanskelige nøtter, er en enkel sak for den nye Peili-nøtteknekkeren som med sine skar-pe tenner tar et godt grep og knekker selv de hardeste nøttene.

 

Med sine rene, industrielle linjer kommer den formstøpte metallnøtteknekkeren i fargene Cham-pagne og Brass - en super vertinnegave, gjerne også sammen med den 24 cm i diameter og 7 cm dype Peili-skålen.

 

Zone Denmarks nøtteknekker er en del av den prisvinnende Peili-serien skapt av den danske VE2-designtrioen, og er tilgjengelig sammen med Peili-skåler i flere forskjellige størrelser hos le-dende jernvarehandler, varehus og design- og livsstilsbutikker.
Peili - en attraktiv og effektiv nøtteknekker som pynter både skålen og julens middagsbord.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Zone Denmark

 

Zone Danmarks fargerike verden består av funksjonelle og innovative produkter som er vakre og godt gjennomtenkte - og som holder det de lover.

Zone Danmark tolker trenden i sitt design-DNA i tett dialog med en rekke innovative, danske designere. Målet er å være i forkant av trender og å forvandle dem til funksjonell boligdesign som utfordrer konvensjoner, pirrer nysgjerrigheten og forskjønner livet hver dag. Uttrykket er ærlig og minimalistisk, og designen er formgitt i attraktive materialer som er like nyskapende som produktene selv.

 

 
 
 

For ytterligere informasjon:

 

Malene Yding,  PR - Tlf.: 21 57 37 67 Mail:  may@fh-as.dk
Mette Østergaard Gudiksen, Social Media - Tlf.: 88 16 76 54 Mail: mgu@fh-as.dk

 

 
Social media icon Social media icon Social media icon
 
 
 
 

www.zonedenmark.dk

  

#zonedenmark     #zonesingles