Nye farver giver plads til personlighed
21. februar 2019

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ny kollektion leger med kontrasterne

Klassiske farver med et twist 

 
 
 
 

Den helt store trend inden for tekstiler i 2019 er taktilitet – overflader, der inviterer til berøring og skaber dynamik i indretningen. Sofakompagniet lancerer nu en en række design i grovvævet bouclé og blød, bølget fløjl, der er en elegant kontrast til fx de mange træoverflader, der typisk er i en nordisk indretning.

 
 
 
 

Når du kaster dig ud i nye, kontrastfulde tekstiler, kan det være en god idé at holde fast i klassiske interiørfarver for at skabe en stilsikker indretning med en længere levetid. De nye tekstiler lanceres derfor i to nye farver, Mosso Navy og Sorrento Steel Blue. To farver, der komplementerer de brændte, mættede farver, som dominerer i indretningen disse år, og sammen skaber et indbydende og legende univers.

 

Nedenfor kan du se de nye farver og tekstiler, der frit kan kombineres i Sofakompagniets Design selv-univers. 

 

Alle billeder i denne mail kan hentes i høj opløsning ved at klikke på billedet eller ved at klikke på linket herunder.

 
 
 
 
 
 
 
 

Mosso er et eksklusivt bouclé-tekstil med en kraftig struktur i en mørk navy – et miks, der emmer af elegance og klassisk dekadence. 

 

Sofa, Johan, i farven Mosso Navy, h 79 x b 202 x d 93 cm, DKK 5.999.

Puf, No. 8, i farven Cameron Amber, h 48 x dia 46 cm, DKK 999

Loungestol, Faye, i farven Legend Ochre, h 84 x b 85 x d 76 cm, DKK 2.999.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sofaserien Astha (ses også på øverste åbningsbillede) fås både som trepersoners sofa og som en stor eller lille flydersofa med chaiselong – nu også i den nye farve, Sorrento Steel Blue. En støvet blå, der er et perfekt match til det rå fløjl. Trepersoners sofa, h 85 x b 218 x d 89 cm, DKK 4.999.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

KONTAKTINFORMATION

For udlån, produktinformation og øvrige pressehenvendelser, kontakt

FRIDAY, Anja Hellberg, tlf. 2858 8076, anja@fday.dk

Vi kan ikke trylle, men vil altid gerne prøve!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Møbelbranchens pionerer

 

Christian og Cathrine Rudolph tog et ordentligt tigerspring ind i fremtiden, da de i 2012 etablerede Sofakompagniet: En møbelbutik, der sælger eget design online.

På få år er Sofakompagniet blevet en af mastodonterne i den danske møbelbranche. Med et banebrydende og enkelt koncept har den danske møbelproducent etableret sig solidt internationalt med 22 showrooms verden over, fra Norge til Sydafrika.

 

Konceptet er helt enkelt: Du bestiller din sofa online og får den leveret direkte til døren fra Sofakompagniets egen fabrik i Vietnam. Det sparer dig for fordyrende mellemled og gør, at Sofakompagniet kan reagere meget hurtigere på trends etc. – meget lig modeindustrien.

"Jeg er lykkelig for at have lavet noget, folk tager til sig. Vores design skal ikke stå på MoMA, men bruges af rigtige mennesker i rigtige hjem," siger medstifter og Business Advisor, Christian Rudolph.

 

Se mere på Sofakompagniet.dk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 5. sal  - 1260 København K