Ny badeværelseskollektion – mere end 2.000 kombinationsmuligheder

 
 
 
 
Geberit_ONE_sandgrey.jpg

Et stilrent møbel i nuancen sand-grå, kombineret med bordplade i marmorlook og en minimalistisk, kvadratisk vask. Her kombineret med et svævende spejlskab med indbygget lys med fire forskellige stemningsindstillinger og et væghængt toilet. Geberit ONE fritstående håndvask med sand-gråt møbel. Håndvask B 50 cm og møbel B 120 cm inkl. bordplade i marmorlook, vejl. udsalgspris fra 30.047 kr. Geberit ONE spejlskab, 120 x 90 cm, vejl. udsalgspris fra 18.666 kr.

Klik på billedet for at downloade i high-res.

 
 
 
 
 
 

Med lanceringen af den nye badeværelseskollektion ONE, designet af Christoph Behling, kan du komme et stort skridt nærmere dit drømmebadeværelse. Kollektionen med møbler, spejle, håndvaske og bordplader har mere end 2.000 kombinationsmuligheder. 

 

 

Den nye er trend er ikke at følge én særlig trend. Vi ønsker alle et personligt hjem, og især badeværelset bliver løftet til nye højder med individuelle valg.

Den nye Geberit ONE kollektion gør det muligt at skabe personlige løsninger ud fra et standard sortiment – og gøre rummet alt andet end standard.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mix & match

 
 
 
 

Kollektionen er tilgængelig i otte forskellige farver: Mat eller blank hvid, mat sort, mat greige, mat lava, grå sand samt eg eller valnød-look. Selve håndvaskene fås desuden i hvid eller sort sten med marmorlook.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Geberit ONE_slim.jpg

Geberit ONE slim vask med afsætningsplads på siderne, kombineret med et møbel i valnødlook. Håndvask og møbel, B 120 cm, vejl. udsalgspris fra 21.251 kr.

 
 
 
 
Geberit ONE_D.jpg

Her vist med en fritstående håndvask med et elegant keramisk afløbscover kombineret med et møbel i eg, afsluttet med en bordplade i mat lava. Geberit One håndvask B50 cm og møbel B120 cm. Vejl. udsalgspris inkl. bordplade fra 30.047 kr. Find nærmeste forhandler på geberit.dk

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geberit – intelligent design til badeværelset
En virksomhed i bevægelse. Sådan beskrives virksomheden Geberit bedst. Geberits succes skyldes firmaets evne til med over 150 års erfaring i bagagen at tænke innovativt og skabe effektive produkter i høj kvalitet og smukt design. Geberit begyndte som en familiedrevet virksomhed og er i dag førende på det europæiske marked for sanitetsprodukter og står bag en lang række eksklusive toiletter og tilbehør med intelligente, teknologiske løsninger. Geberit er til stede i over 50 lande, hvor mere end 12.000 medarbejdere hver dag arbejder på at udvikle, producere og forbedre fremtidens badeværelsesprodukter.

Se mere på geberit.dk.

 
 
 
 

 

 

KONTAKTINFORMATION

For produktinformation og øvrige pressehenvendelser,

kontakt Katrine Munkeholm, tlf. 2829 7632, katrine@fday.dk

 

 
 
 
 
fday logo red-kopi.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 4. sal  - 1260 København K