PRESSEMEDDELELSE

Sabro den 3. november 2022

 

Vinder af FSC Furniture Award 2022

ILVA viser fremtidens  bæredygtige indretning

 
 
 
 

ILVA går forrest, når det gælder produktion af bæredygtige træmøbler, i høj kvalitet. Siden 2010 har danskernes foretrukne møbel- og designhus satset målrettet på at øge anvendelsen af FSC-certificeret træ. Et symbol på ansvarlig skovdrift og et bæredygtigt fokus, som netop er blevet hædret med en international FSC Furniture Award.

 
 
 
 

Der er god grund til at slå vejen forbi ILVA. Nyhederne til dette efterår og vinter byder på et imponerende sortiment af bæredygtige og FSC-certificerede træmøbler i høj kvalitet. Faktisk er over 93 % af denne sæsons træmøbler produceret i FSC-certificeret træ. 

 

Så uanset om det er haven, stuen, børneværelset eller spisestuen der skal opgraderes, så er der masser af muligheder for at vælge en indretning med et bæredygtigt aftryk.

 

 

 
 
 
 
ILVA Popsicle grøn.jpeg
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvorfor bruge FSC-certificeret træ?


For ILVA er det et naturligt valg. Stor volumen efterlader et enormt aftryk, særligt for et brand som ILVA, der hvert år sælger tusindvis af møbler til designglade danskere. Et bæredygtigt materialevalg gør en stor forskel, og det FSC-certificerede træ har siden 2010 været en fast del af ILVAs bæredygtige DNA.

 

"ILVA var tilbage i 2010 en af de første danske møbelproducenter som for alvor satte en ambition for anvendelsen af FSC-certificeret træ. Derfor glæder det os, at indsatsen med at bruge bæredygtige råmaterialer med de rette certificeringer bliver belønnet. Næste milepæl er at nå 100 % anvendelse af FSC-certificeret træ i hele vores trævareproduktion inden 2025. Det varmer, at der bliver lagt mærke til vores indsats," siger Martin Hallund, som er CEO for ILVA, der omsatte for 1,7 mia. kroner i seneste regnskabsår. 

 

 

Nysgerrig på FSC?
 

Se hele ILVAs sortiment af FSC-certificerede møbler og designs 
 

Læs mere om ILVA - Bæredygtighed og Miljø

Billeder til download.

 

For yderligere information kontakt venligst:

The Central v. Mette Ljunggren

mette@thecentral.dk // +45 22949400

 

 
Social media icon Social media icon Social media icon