70'er-vibes: Nye, historiske tekstiler
27. november 2018

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Flynn, Sofakompagniets populære 2-seater, i nye klæder. Sofaens to brændte orange toner, Legend amber/Cameron amber, er en moderne fortolkning af stilen fra dengang, man enten var disker eller flipper. DKK 4.499. I front ses fodskamlen No.5 i bronzet læder. DKK 4.499

 
 
 
 
 
 

Comeback til 70'erne

 
 
 
 

Brændte nuancer, ruskind, blomsterprint, keramik og velour. 70'erne gør comeback i både mode og interiør, og med Sofakompagniets nyheder i dekadente materialer fra de gyldne hippieår er der rig mulighed for at bringe både hygge og glamour ind i din bolig. 

 
 
 
 

Der var engang, hvor man satte sig i sin velourstol, når man kom hjem fra arbejde, skænkede sig en whiskey fra flasken på serveringsvognen og følte den hyggelige stemning fra det mørke træ, bambussen og lamperne med orange skær omkring sig.

En jordnær og varm fornemmelse var omdrejningspunktet i indretningen, og 70'er-retroen er i høj grad på vej ind i stuerne igen.

 

Sofakompagniet har med sin nyeste vinterkollektion fortolket tendensen med et moderne twist. Der er blevet leget med kombinationer af forskellige materialer og kontraster mellem forskellige strukturer og kvaliteter, og resultatet er et detaljeret og eksklusivt look – til meget fornuftige priser.

 

"De nye tekstiler er vores bud på, hvordan man bringer hygge og chic retrostil tilbage i boligen. Farvepaletten er varm og rolig og spiller på delikat vis sammen med naturlige materialer som fransk rørflet og træ, der skaber en fin kontrast til det mere kølige metal."

- Nikoline Tryde Hølund, designer, Sofakompagniet

 

Du behøver ikke gå all-in på stilen for at få den lækre følelse i din bolig. Det er faktisk nok at skabe associationer til det kronede årti. Det gør du let og uden at tømme kontoen med en tilføjelse af en enkelt puf eller fodskammel i den helt rigtige brændte tone. Også disse findes blandt nyhederne hos Sofakompagniet.

 

Husk, at Sofakompagniet meget gerne hjælper med udlån til foto & styling.

 

Alle billeder i denne mail kan hentes i høj opløsning ved at klikke på billedet, eller ved at klikke på linket herunder.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Willow daybed/bænk i Cameron Amber. DKK 1.999

Miks forskellige typer tekstiler, som her velour og bouclé, for at give dit hjem et mere sofistikeret look.

 
 
 
 
 
 
 
 

Lexi Chair i Cameron indigo. Cameron er chenille med et blødt velourtouch og en struktureret overflade. Looket er meleret og giver et flot spil. Pris: DKK 1.999.

Puder i forskellige faver kan let peppe et ellers farvefattigt rum op. Puderne i de brændte nuancer er samtidig en nem måde at få en bid af de trendy 70'ere ind i hjemmet – uden at det koster en bondegård. DKK 299/stk.

 
 
 
 
 
 

Kombinationen af velour og bouclé giver sammen med et asymmetrisk design sofaen Nola et moderne og imødekommende udseende. DKK 6.999.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alle nyhederne fås naturligvis også som fritlagte billeder.
Find dem i Sofakompagniets imagebank – eller skriv til os, hvis der er noget særligt, du søger.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

KONTAKTINFORMATION

For udlån, produktinformation og øvrige pressehenvendelser, kontakt

FRIDAY, Anja Hellberg, tlf. 2858 8076, anja@fday.dk

Vi kan ikke trylle, men vil altid gerne prøve!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Møbelbranchens pionerer

 

Christian og Cathrine Rudolph tog et ordentligt tigerspring ind i fremtiden, da de i 2012 etablerede Sofakompagniet: En møbelbutik, der sælger eget design online.

På få år er Sofakompagniet blevet en af mastodonterne i den danske møbelbranche. Med et banebrydende og enkelt koncept har den danske møbelproducent etableret sig solidt internationalt med 22 showrooms verden over, fra Norge til Sydafrika.

 

Konceptet er helt enkelt: Du bestiller din sofa online og får den leveret direkte til døren fra Sofakompagniets egen fabrik i Vietnam. Det sparer dig for fordyrende mellemled og gør, at Sofakompagniet kan reagere meget hurtigere på trends etc. – meget lig modeindustrien.

"Jeg er lykkelig for at have lavet noget, folk tager til sig. Vores design skal ikke stå på MoMA, men bruges af rigtige mennesker i rigtige hjem," siger medstifter og Business Advisor, Christian Rudolph.

 

Se mere på Sofakompagniet.dk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 5. sal  - 1260 København K