Pressemeddelelse 29. jun 2020
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ISS tilpasser forretningen til en ny virkelighed

 
 
 
 

Servicevirksomheden ISS opsiger 300 medarbejdere i Danmark efter nedgang i aktivitetsniveauet hos kunderne som følge af corona og kontrakttilpasning.

 
 
 
 
 
 
 
 

Adm. direktør i ISS Danmark, Christian Lindskov Alsø, siger:

 

"Vi har et stort ønske om at fastholde flest mulige arbejdspladser og tage ansvar i den situation, som vi står i som samfund og som virksomhed. Samfundet står over for nedsat aktivitet også de kommende måneder, og derfor er vi desværre nødt til at tilpasse vores bemanding til den nye virkelighed for at sikre en sund forretning og arbejdspladser også i fremtiden."

 

"Vi er utrolig kede af, at det betyder opsigelse af gode og loyale medarbejdere, som har ydet en kæmpe indsats for at vores kunder og deres medarbejdere har kunnet føle sig trygge, sikre og komfortable på de arbejdspladser, vi servicerer."

 

ISS er i dialog med relevante faglige organisationer og forsøger i løbet af de kommende måneder så vidt muligt at omplacere berørte medarbejdere til andre ledige stillinger. Derudover gør vi vores netværk opmærksom på, at vi har gode medarbejdere, der er blevet ledige. De berørte medarbejdere bliver også tilbudt hjælp til cv-skrivning og jobsøgning. 

 

Tilpasningen af forretningen betyder samtidig, at ISS træder ud af lønkompensationsordningen, som ISS tiltrådte i marts.

 

ISS arbejder fortsat på at skabe vækst ved at gen- og nytegne kontrakter med vores kunder for at sikre en sund forretning, fastholde medarbejdere og genskabe arbejdspladser.

 
 
 
 
Kontaktinformation

Journalister kan kontakte kommunikationsrådgiver Ebbe Jung Josefsson for yderligere information. 

Tlf: +45 53 52 02 81

Mail: ebbe.jung.josefsson@dk.issworld.com