13 nyheder, der giver dig mere plads
7. januar 2019

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Til det lille, hyggelige spisehjørne har Sofakompagniet skabt serien Miles med bord og bænk – et let design med tynde metalrør og en næsten svævende bordplade. Bænken kan bruges til display af coffetable-bøger, når den ikke bruges som siddeplads. Bord DKK 2.499, bænk DKK 1.399. Theo Rack, DKK 2.799. Dining sofaen Garret er en utraditionel måde at kombinere flere siddepladser med en hyggelig stemning på. DKK 3.499

 
 
 
 
 
 

Downsize dit hjem
– og få mere plads til hyggen

 
 
 
 

Er der noget, vi ALTID kan bruge i vores hjem, er det mere plads. Pudsigt nok gælder det oftest, uanset hvor mange kvadratmeter vi har til rådighed. Dette er baggrunden for, at Sofakompagniet nu lancerer en kollektion dedikeret til multifunktionelle møbler og 'small living'.

 
 
 
 

Fælles for de nye møbler er, at de er små og tiltænkt alt fra den lille dagligstue til det sted i det store samtalekøkken, hvor du lige netop har plads til en lille hyggesofa. 

Vi synes nemlig ikke, du skal gå på kompromis med hjemligheden og det lækre design, blot fordi kvadratmeterne er få.

 

Alle billeder i denne mail kan hentes i høj opløsning ved at klikke på billedet, eller ved at klikke på linket herunder.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Den lille bænk Wilow er perfekt til det lille hjørne i køkken eller entré og kan nemt flyttes rundt og bruges til ekstra siddepladser. Wilow fås i farverne Amber og Lavender. Bredde 122 cm, DKK 1.999.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Flere af nyhederne er små topersoners sofaer, der enten kan bruges som behagelig 'luksusbænk' ved det lille spisebord og som traditionelt hyggemøbel til den lille stue. Her er det Hardy, som fås i Dark Plum og Legend Orchre. DKK 3.999.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sofaen Herman er en af Sofakompagniets absolutte bestsellere. Nu lanceres den i en lille topersoners version med en bredde på blot 133 cm. Fås i de tre viste farver samt en klassisk lysegrå. DKK 3.999.

 
 
 
 
 
 

Nu kan du få en rigtig flyder, selv om du bor i en lillebitte lejlighed. Den populære Astha kommer i en downsize version med en bredde på 208 cm. Fås i Agnes Brown til DKK 5.999 og Velour Dark Grey (som vist). DKK 6.999

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vælg en lænestol med et spinkelt stel og enkle, runde former i stedet for en stor flyder af en loungestol. På den måde kan du nemt udnytte et lille hjørne som læsekrog. Lav et 'rum i rummet' ved at lægge et gulvtæppe under stolen. Hardy, DKK 2.499.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siddemøbler med indbygget opbevaring er et hit i det lille hjem. Den nye Evie puf kan både bruges som fodstøtte, siddeplads og som sofabord – og så kan du tage den polstrede del af og bruges puffen til alt fra legetøj over duge til spil og bøger. Fås i Velour Dahlia og Avanti Mocca, dia 79 cm. DKK 1.999.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

KONTAKTINFORMATION

For udlån, produktinformation og øvrige pressehenvendelser, kontakt

FRIDAY, Anja Hellberg, tlf. 2858 8076, anja@fday.dk

Vi kan ikke trylle, men vil altid gerne prøve!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Møbelbranchens pionerer

 

Christian og Cathrine Rudolph tog et ordentligt tigerspring ind i fremtiden, da de i 2012 etablerede Sofakompagniet: En møbelbutik, der sælger eget design online.

På få år er Sofakompagniet blevet en af mastodonterne i den danske møbelbranche. Med et banebrydende og enkelt koncept har den danske møbelproducent etableret sig solidt internationalt med 22 showrooms verden over, fra Norge til Sydafrika.

 

Konceptet er helt enkelt: Du bestiller din sofa online og får den leveret direkte til døren fra Sofakompagniets egen fabrik i Vietnam. Det sparer dig for fordyrende mellemled og gør, at Sofakompagniet kan reagere meget hurtigere på trends etc. – meget lig modeindustrien.

"Jeg er lykkelig for at have lavet noget, folk tager til sig. Vores design skal ikke stå på MoMA, men bruges af rigtige mennesker i rigtige hjem," siger medstifter og Business Advisor, Christian Rudolph.

 

Se mere på Sofakompagniet.dk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 5. sal  - 1260 København K