_Q1I7887.jpg
 

PRESSEMEDDELELSE

Sabro den 14. februar 2023

 

 

Engang var terrassen bare et sted vi grillede 
- Sådan er det ikke længere!

 


Selv om den danske sommer er kort, har danskerne kastet sig over uderummet og indretter terrassen og haven som aldrig før. ILVA lancerer en ambitiøs Spring Summer 2023 Outdoor kollektion, der puster nyt liv i kreativiteten og giver lyst til at indrette havens mange uderum med langtidsholdbart design i naturlige træsorter, blødt flet og skønne douchede farver.


ILVA viser vejen til denne sommers uderum, hvor solvarme dage og lange sommeraftener skal nydes sammen med gode venner og familie. Mulighederne er mange og fokus i denne sæson er FSC-certificeret træ og genanvendt plast, funktionelt design og høj kvalitet, som sikrer, at havenøblerne er holdbare og kan bruges i mange år. 
 

 

"Danskerne vil gerne bo personligt, og iscenesætter i højere grad uderummet. Stilen skal være personlig og på niveau med det, vi i årevis har prioriteret indendørs. Vi gør os umage med indretningen uenfor og på terrasse og i haven skaber vi spændende rum med hyggelige løsninger og funktioner,"

Jane Schmücker Høegh, Designchef hos ILVA

 
 
 
 
DJI_0814.jpg
 
 
 

ILVA spotter trends til Spring Summer 2023:

 • Møbeldesign og god kvalitet, der holder år efter år
  Value for money betyder meget for os lige nu. Vi køber møbler og interiør i høj kvalitet, som holder i mange år. Brug og smid væk kulturen er i den grad på retur.

   
 • Træ og naturlige materialer
  Træ og naturlige materialer som flet er meget populært. ILVA satser bl.a. på FSC-certificeret teak til terrassen, fordi det holder sig smukt, år efter år og giver god samvittighed overfor både planeten og økonomien. Derudover har ILVA en målsætning om at alt træ skal være FSC-certificeret inden 2025, og vi er tæt på at være i mål allerede nu. 

   
 • Inde- og uderummet smelter sammen
  Forskellene mellem inde- og uderummet smelter mere og mere sammen. Terrassen og haven bliver til ekstra rum og bliver brugt til meget mere end bare en hurtig grill-middag. 

   
 • Stuen flytter udenfor
  Loungemøbler, som ligner den indendørs flydersofa, flytter med ud i haven. Ligesom tilbehør som tæpper, lanter og puder skaber en hyggelig og god stemning. 

   
 • Møblerne skal være pæne hele året
  Også på regnvejrsdage, hvor hynderne er væk. Møbler uden hynder som stadig pynter i haven og på terrassen er denne sommers helt store trend. 
 
 
 
 
 
 
 
 Download // High res. billeder 

SS 2023 outdoor kollektion er tilgængelig online og i alle bolighuse fra uge 9, 2023.

 

Find mere inspiration til havens mange uderum.
Se alle nyhederne i ILVAs SS 2023 kollektion på ILVA.dk

 

 

For yderligere information // Udlån til foto, m.m.

kontakt venligst:
presse@ilva.dk // +45 5214 9156

 
 
 
Social media icon Social media icon Social media icon
 


ILVA gør det nemt at få design i god kvalitet,
som forvandler din bolig til dit hjem.

 

 

 

Afmeld // Jeg ønsker ikke PR-nyheder fra ILVA