Pressemeddelelse
8. maj 2023
 
 
 
 

Ved årsskiftet takker Roskildes økonomichef af

 
 
 
 

Roskilde Kommunes økonomichef Kirsten Thune har besluttet sig for at takke af med udgangen af 2023, når budgettet for 2024 er på plads. Det vil ske efter næsten 26 år på posten - og et tæt parløb med kommunaldirektør Henrik Kolind siden 2006. 

 
 
 
 

"Jeg valgte Kirsten blandt økonomicheferne fra de tre kommuner, da vi samlede den nuværende Roskilde Kommune. Det valg har jeg aldrig fortrudt. Jeg har haft et tæt og godt samarbejde med Kirsten, som har en stor økonomifaglighed og evne til meget præcist at pege på, hvilke udfordringer vi skal have øje for," siger Henrik Kolind.

 

Kirsten Thune er uddannet økonom fra Københavns Universitet og kom til den daværende Roskilde Kommune fra Finansministeriet. Hun har været i Roskilde Kommune siden 1997 og Budget 2024 bliver nummer 27.

 

"Det har været en fornøjelse at arbejde i Roskilde Kommune. Jeg har nydt hver eneste budgetproces og sat stor pris på samarbejdet med byrådet om at koble de politiske visioner med den økonomiske faglighed. Derfor er jeg også rigtig glad for, at jeg kan slutte med at hjælpe et sidste budget på plads," lyder det fra Kirsten Thune.

 

Roskilde Kommune indleder rekrutteringsprocessen til ny økonomichef i juni.

 

"Det er et vanvittigt spændende job, som bliver ledigt. Jeg er rigtig glad for at vi har god tid til at finde den rigtige kandidat og sikre en glidende overgang, inden Kirsten stopper," siger Henrik Kolind.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Rikke Houkjær, kommunikationschef i Roskilde Kommune, telefon 42 65 47 17.