Pressemeddelelse

August 2019

 
 
 
 
 
 
 
 

STRAIGHT FRA NAVER COLLECTION

 

- ET ENKELT SPISEBORD MED PERSONLIGHED

 
 
 
 

Spisebordet bliver i stigende grad en del af hjemmets centrale indretning i takt med, at køkken, spisestue og opholdsstue smelter sammen. Det betyder, at spisebordet i det moderne hjem skal kunne meget mere end at være et sted, familien sætter sig for at spise. Spisebordet er på mange måder samlingspunktet i hjemmet, og det er her, børnene laver deres lektier, forældrene forbereder deres arbejde til næste dag og venner og familie samles, når dagen skal gennemgås.

Det kræver meget af spisebordet, som skal være pænt og personligt - uden at overdøve den øvrige indretning. Det skal være praktisk og anvendeligt - også når der er flere mennesker end til hverdag. Og det skal kunne tåle at blive brugt - også i en børnefamilie, hvor der kan blive taget fat i hverdagen.

Det er baggrunden for STRAIGHT-bordserien fra NAVER COLLECTION, som kombinerer design, funktionalitet og kvalitet i et enkelt og elegant bord, der på en gang er markant og diskret. STRAIGHT består af en enkel bordplade med en affaset kant, hvilket giver et svævende og let udtryk, som, kombineret med det skulpturelle understel i massivt træ, udstråler styrke, elegance og komfort. Stellet er placeret under bordet på en måde, så der er mulighed for at sætte stole hele vejen rundt, uden at bordben og menneskeben kommer i konflikt.

STRAIGHT fremstillet i massiv elm, vild eg, eg eller valnød og kan bestilles i fem størrelser (alle modellerne har indbygget udtræk, så bordet kan udvides med en tillægsplade i begge ender af bordet på hver 50 cm.):

 

L 180/210/240/270/300 x B 100 x H 74 cm.
Vejl. Pris: fra 23.654 DKK/31.796 NOK
Tillægsplade fra 1.677 DKK/2.254 NOK

 

 

På billedet ses STRAIGHT sammen med TIGER-stole fra NAVER COLLECTION. TIGER er designet af Henrik Lehm, og har i løbet af de senere år været en af danskernes foretrukne spisebordsstole. TIGER fås med og uden armlæn i røget eg, sort eller hvid ask, ask, elm, eg eller valnød og med polster i flere typer tekstil og læder.

 

Vejl. Pris: fra 4.251 DKK/5.714 NOK

 
DOWNLOAD FOTO 
 
 
 

Nærmeste forhandler oplyses på tlf:
45 75 68 50 50 eller + 45 86 54 07 22
Se mere om dette eller andre produkter på navercollection.dk.


For yderligere oplysninger eller udlån kontakt :

Kommunikationsrådgiver Jakob L. Falhof
jakob@fday.dk /+45 52 24 41 24.

 
 
 
 
 
 
 

 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 5. sal  - 1260 København K