Bang & Olufsen lancerer ny udgave af Beoplay Portal

Gaming hovedtelefoner til PC og PlayStation

 
 
 
 
2021_12_22_BANG&OLUFSEN_02_PORTAL_GREY_017.png
 
 
 
 

De prisvindende Beoplay Portal hovedtelefoner lanceres nu i en udgave, der favner endnu flere platforme. Den nye udgave er nemlig kompatibel med PC, PlayStation og mobilspil, hvilket udvider mulighederne for at få glæde af dem på tværs af verdens førende platforme inden for spil.

 

Beoplay Portal PS/PC er det ideelle par hovedtelefoner til dem, der ønsker at investere i ét par højkvalitets hovedtelefoner, der både egner sig til hverdagsbrug og specielt til gaming.

Foruden at kunne bruges på flere platforme, har den nye udgave af Beoplay Portal en ny trådløs dongle og forbedret batterilevetid på helt op til 42 timer. 

 

"Da vi lancerede Beoplay Portal tilbage i marts 2021, åbnede vi dørene op til en ny gruppe af forbrugere – de kvalitetsbevidste gamere. Med den nye udgave, der er kompatibel med flere platforme, inviterer vi endnu flere ind i Bang & Olufsens verden af lyd. Vi glæder os meget til at fortsætte vores ekspansion inden for gaming,"  fortæller Dorte Vestergaard, director and Head of the On-The-Go category hos Bang & Olufsen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En elegant udgave af det typiske gaming-headset

Udover at være ideelle til den moderne gamer, fungerer hovedtelefonerne også til daglig brug. 

Hovedtelefonerne har nemlig indbyggede mikrofoner, der overflødiggør den fysiske boom-arm, der ellers kendetegner et traditionelt gaming-headset. Derfor vil det også føles langt mere naturligt også at bruge dem til at lytte til musik, høre podcast, til online møder – og hvor du ellers har glæde af et par gode, støjreducerende hovedtelefoner. 

 

Lyden i Beoplay Portal er toptunet af Bang & Olufsens anerkendte akustikere med et højt niveau af detaljer og nuancer, der sikrer den præcise lyd, der ikke mindst er afgørende, når man spiller. Og med ANC er det muligt at give sig fuldstændig hen – selv i støjende omgivelser.

Ønsker du at høre din egen stemme og lukke af for eksterne lyde, så kan du nu også det. 

 

Lydoplevelsen, uanset om det er i forbindelse med gaming, film eller musik, bliver mere realistisk med Dolby Atmos surround sound, der løfter lydoplevelsen med ekstra dybde og struktur.

What's not to like?

 

Nye features i ny model 

I den nye Beoplay Portal-model er der 2,4 GHz trådløs forbindelse, som problemfrit forbinder til både PC og PlayStation. Og med den nye trådløse dongle, der følger med, er du sikret hurtigere forbindelse mellem PC, PlayStation eller andre USB-C enheder. 

 

Mobilspil er i stigende vækst på gamingmarkedet, og det tager Beoplay Portal PS/PC også højde for, da det er muligt at spille på farten med Bluetooth 5.1. 

Og med helt op til 42 timers uafbrudt spilletid med Bluetooth 5.1, behøver du ikke at være nervøs for at løbe tør for strøm midt i det afgørende slag. 

 
 
 
 
Beoplay_Portal_0022.png
 
 
 
 

Fokus på enkelt, moderne design og god komfort

Hovedtelefonerne er designet af Jakob Wagner i samarbejde med Bang & Olufsens designteam. 
På ørekopperne er der berøringsfølsomme aluminiumskiver med gradienteffekt, der er skabt med en særlig anodiseringteknik, som B&O er specialiserede i. 

 

I udviklingen af hovedtelefonerne er der tænkt meget over selve komforten, da dette er essentielt for netop gamere. Derfor er ørepuderne lavet af lammeskind og med memoryskum, der gør dem komfortable at have på i lang tid ad gangen.

 
 
 
 

Udvalgte features for Beoplay Portal PS/PC:

- Kompatibel med PC og PlayStation

- Vejer 279 gram 

- Op til 42 timers spilletid 

-  Adaptiv aktiv støjreduktion 

- Transparency Mode

- Bluetooth 5.1

- Dolby Atmos til hovedtelefoner

- 3 års garanti

- Medfølgende trådløs dongle

 
 
 
 

Pris og tilgængelighed
Beoplay Portal PC/PS er tilgængelig fra d. 17. februar 2022 i farverne Black Anthracite, Grey Mist og Navy hos udvalgte forhandlere og på bang-olufsen.com til en vejledende pris på 3.749 DKK. inkl. trådløs dongle. 

 
 
 

Vedhæftede filer

Beoplay Portal PC/PS - Press Release (ENG).pdf
 
 
 
 

KONTAKT

Har du spørgsmål til produkterne, eller ønsker du at låne Bang & Olufsen-produkter til test eller foto, kontakt Katrine Munkeholm på tlf. 2829 7632 eller katrine@fday.dk

 
 
 
 
 
 
FRIDAY logo NYT orange.jpg
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 4. sal  - 1260 København K