Pressemeddelelse

21. Juli 2020

 
 
 
 
 
 
 
 

Malte Gormsen åbner showroom

i Sct. Annæ Passage

 
 
 
 

Overvældende interesse får nu Malte Gormsen til at åbne eget showroom i København. Konceptet er udviklet af Malte Gormsen og Space Copenhagen

 
 
 
 

Det var en temmelig nervøs Malte Gormsen, som for lidt mere end et år siden præsenterede sin første møbelkollektion.


"For et møbelsnedkeri, som mit, er det en stor satsning at lancere en møbelkollektion. Især fordi møblerne i sig selv er lidt krævende, og jeg var meget spændt på, om publikum forstod kollektionen og ikke mindst det store arbejde, der er lagt i hvert eneste møbel, siger Malte Gormsen.


Det viste sig dog hurtigt, at Malte Gormsens møbler vakte opsigt, og det er baggrunden for, at han nu åbner sit eget showroom i Skt. Annæ Passage, som forbinder Bredgade og Store Kongensgade i København.


"Det er så vigtigt, at folk kommer og ser vores møbler, at de rører ved dem og oplever den forskel det gør, når rigtige menneskehænder har brugt timer på at få en overflade helt perfekt. Den historie er en vigtig del af vores møbler, og med vores nye showroom får vi langt bedre mulighed for at møde kunderne og fortælle den, forklarer Malte Gormsen.

Showroomet er udviklet i et samarbejde mellem Malte Gormsen og Signe Bindslev Henriksen fra Space Copenhagen. Sammen har de skabt et konceptuelt rum, der er præget af en rå minimalisme, der lægger op til Malte Gormsens møbler, hvor træ og metal er de gennemgående elementer.

 

"Det er vigtigt for mig, at rummet ikke overtager scenen, som jeg synes, at der kan være en tendens til i nogle showrooms. Vi vil lade møblerne tale for sig selv − vi har ikke noget at skjule, griner Malte Gormsen.


I showroomet vil man opleve skiftende udstillinger af Malte Gormsens møbler, ligesom nye produkter vil blive lanceret løbende. Men tanken er på længere sigt, at der også skal være midlertidige udstillinger.


"Det skal være et sted, hvor man får en ny oplevelse, hver gang man kommer. Vi skal vise, hvad vi selv kan det gælder både vores møbler, men også inventar og enterpriser, som er en vigtig del af forretningen. Men jeg vil også gerne give noget spotlight til andre producenter, som laver spændende ting, der passer i vores univers, siger Malte Gormsen.

 
 
 
 
 
 

Malte Gormsens showroom

St. Kongensgade 40H, 1264 København K.

 

Showroomet åbner officielt ved

3 Days of Design 3. - 5- september. 

 

Men hvis du allerede nu har lyst til at komme på besøg,

kan du kontakte Malte eller Andreas og lave en aftale:

Malte:  2826 3099

Andreas: 6065 66 01

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 5. sal  - 1260 København K