Pressemeddelelse
6. januar 2021
 
 
 
 

Byggeri af fællesskabshus udskydes

 
 
 
 

Roskilde Festival og Roskilde Kommune har valgt at udskyde byggeriet af fællesskabshuset på Musicon. Udskydelsen skyldes den generelle usikkerhed, der er forbundet med Corona-epidemien.

 
 
 
 

Udskydelsen af projektet forventes at vare omkring et år. Formålet er at sikre afklaring af situationen og dermed give et mere solidt grundlag for gennemførelsen af projektet. Udskydelsesperioden vil blandt andet blive brugt til at videreudvikle udbudsmaterialet for det bæredygtige byggeri.

 

Valget om at udskyde processen træffes nu, idet projektet ved årsskiftet har nået en vigtig milepæl, hvor det opfølgende arbejde, efter den oprindelige vindende tilbudsgiver gik konkurs, er færdiggjort, og det kommende genudbud ikke er igangsat.

 

Projektet går således naturligt ind i en ny fase, hvilket samtidig skaber et godt fundament for det videre arbejde, ligesom den primære økonomi i projektet ikke vil blive påvirket af udskydelsen, da projektet i øvrigt følger den generelle planlægning og de indgåede aftaler i bygherregruppen.

 

Igangsættelse af byggeri og ibrugtagning af fællesskabshuset vil som udgangspunkt blive tilsvarende forskudt. Forventningen er, at huset kan tages i brug i sommeren 2024.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation


Roskilde Festival
Signe Lopdrup, administrerende direktør
Telefon: 30 10 82 81 E-mail: press@roskilde-festival.dk

Roskilde Kommune
Stig Hansen, projektleder for Roskilde Kommune
Telefon:46 31 35 33 E-mail: stigha@roskilde.dk

 

Projektledelse
Michael Brunbjerg, projektleder for byggeriet
Telefon: 31 12 17 09 E-mail: michael@kontekst.dk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Online medieservice
I presserummet på vores hjemmeside finder du kontaktinformationer, højopløselige fotos, pressemeddelelser, informationer om akkreditering og meget andet materiale, som du kan anvende i forbindelse med dit redaktionelle arbejde.

 
 
 
 

Vi ses på Roskilde Festival 26. juni til 3. juli 2021. 

 
 
 
 
Social media icon Social media icon Social media icon
Non-profit since 1972