Pressemeddelelse
18. april 2021
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Direktør i Sunset Boulevard: Krav om bordreservation på forhånd rammer helt skævt

 
 
 
 

Opdaterede retningslinjer for genåbning af spisesteder betyder, at restauranter som den danske fastfoodkæde Sunset Boulevard alligevel ikke kan åbne sine restauranter for indendørs servering. Kravet om forhåndsreservation af bord 30 minutter før besøget er slet ikke holdbart, mener kædens direktør.

 
 
 
 

Regeringen og Erhvervsministeriet opdaterede lørdag retningslinjerne for genåbningen af spisesteder. Det betyder, at der nu stilles krav om, at gæster, der ønsker at spise i restauranten, skal reservere bord senest 30 min. før et besøg.

 

Det sætter en stopper for den danske fastfoodkæde Sunset Boulevards planer om at åbne deres restauranter fra på onsdag.

 

"Vi har arbejdet hårdt for at blive klar til at åbne vores restauranter for spisende gæster fra på onsdag. Med værter ved døren, som skulle anvise gæster et ledigt bord med forsvarlig afstand til andre gæster, var vi klar med et coronasikkert set-up. Men med de opdaterede retningslinjer, er vores planer blevet skudt til hjørne," siger Jens Broch, direktør i Sunset Boulevard.

 

For Sunset Boulevard bliver det ikke praktisk muligt at håndtere forhåndsreservationer af borde. Sunset Boulevard opfordrer regeringen til at genbesøge de opdaterede retningslinjer. Man kan sagtens sørge for god afstand og plads til den enkelte gæst, uden en forhåndsreservation 30 minutter i forvejen, mener direktøren:

 

"De opdaterede retningslinjer rammer helt skævt. Det er bestemt muligt at finde en god løsning, som gør det muligt for restauranter som vores at åbne på forsvarlig vis. Jeg håber derfor, at regeringen vil lytte til vores kritik og genoverveje, om de 30 minutter forhåndsbestilling virkelig er det, der gør forskellen," siger Jens Broch.

 

 
Jens_03.jpg
 
 
 
 

Jens Broch, direktør i Sunset Boulevard

 

 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Julie Osias / +45 60 13 24 29 / presse@sunset-boulevard.dk

 
 
 
 
 
 

Sunset Boulevard - Kongensgade 31-33 - 6700 Esbjerg - Telefon: 75 45 32 66 - Email: kontakt@sunset-boulevard.dk

 
Social media icon