Sikrer fremtiden på tidløse, danske designikoner:
BANG & OLUFSEN LANCERER NY GENERATION AF BEOSOUND A9 OG BEOSOUND 2

 
 
 
 

PRESSEMEDDELELSE

 
 
 
 

Bang & Olufsen lancerer nu en ny generation af de to ikoniske højttalere Beosound A9 og Beosound 2. Udover at højttalerne kommer i nye farver, Black Anthracite, Gold Tone og Natural Aluminium, slutter de sig til rækken af Bang & Olufsens fremtidssikrede produkter, der er baseret på Mozart-softwareplatformen.

 

"Tidløst design handler ikke kun om at skabe produkter, der er bygget til at holde længe. Det handler i høj grad også om at skabe et design, som man bliver fascineret af og stolt af at eje i årtier. Med den nye lancering sikrer vi, at to af vores mest populære højttalere kan gå i arv i generationer," fortæller Michael Henriksson, Bang & Olufsens Vice President of Product Marketing.

 

Kernen i Bang & Olufsens patenterede Mozart-platform er et udskifteligt modul, hvor softwaren kan opdateres over tid med nye funktioner. Det betyder, at hvis eksempelvis tilslutnings- og streamings-teknologien bliver forældet, kan modulet udskiftes med den nyeste version. Dermed kan højttaleren fortsat levere fantastiske lydoplevelser i årtier frem.

 
 
 
 
 
 

Beosound A9 5. generation

Beosound A9 blev første gang lanceret i 2012 og er designet af danske Øivind Slaatto. Den prisvindende højttaler er stadig en af Bang & Olufsens mest populære produkter, der ofte fremhæves for sit ikoniske design. Dens fyldige og kraftfulde lyd fylder ethvert rum og højttaleren glider naturligt ind i de fleste indretninger, da du bl.a. selv kan vælge farve på ben og frontcover.

 

De originale egenskaber, der gjorde designet til en succes for 10 år siden, er bevaret i den nye og 5. generation af Beosound A9 samtidig med, at den omfavner detaljerede forbedringer. 5. generation fås i tre nye udgaver i farverne Black Anthracite, Gold Tone og Natural Aluminium. Bagsiden på den nye standard finish komplementerer forsiden på elegant vis, og sammen med benene i egetræ og detaljerne i poleret aluminium giver den nye generation den til dato største æstetiske oplevelse.

 

Også brugervenligheden er i særklasse på Beosound A9. Du styrer volumen ved at føre en hånd hen over højttalerens kant, og med et enkelt tryk springer du et nummer over eller pauser lyden. At 5. generation nu har fået tilføjet Mozart-platformen betyder, at den er bygget til kunne følge med de nye funktioner, der måtte komme i fremtiden.

 

Beosound A9 5. Gen vil være tilgængelig fra marts 2023 på www.bang-olufsen.com, hos udvalgte forhandlere samt i Bang & Olufsen-butikker til en vejledende pris fra 24.490 DKK.

 
 
 
 
Beosound A9 5th Gen. 0027.png
Beosound A9 5th Gen. 0005.png
Beosound A9 5th Gen. 0016.png
 
 
 
 

Beosound A9 5. Gen fås i Natural Aluminum, Black Anthracite og Gold Tone.

 
 
 

Beosound 2 3. generation

Den kraftfulde multiroom-højttaler Beosound 2 har været en fast del af Bang & Olufsens kollektion, siden den blev lanceret i 2016. Nu lanceres den letgenkendelige, kegleformede højttaler i 3. generation i højkvalitets aluminium - et materiale, der er blevet synonymt med Bang & Olufsen.

 

Ligesom med Beosound A9 er en af de større opdateringer på den nye generation af Beosound 2 introduktionen til Mozart-platformen. Den sikrer, at højttalerens software kan holdes ajour med tidens teknologiske udvikling, så designet uden problemer kan integreres i ethvert multiroom-system mange år frem.

 

Beosound 2 3. generation lanceres i en ny finish, Black Anthracite, men fås også i Gold Tone og Neutral. Den nye finish er kombineret med en forbedret brugerflade for at gøre den endnu lettere at betjene. Herudover har den nye generation fået tilføjet funktionen aktiv rumtilpasning, så højttaleren kan tilpasse lyden ud fra sin position i ethvert rum for at sikre den bedst mulige lytteoplevelse.

 

Beosound 2 3. Gen vil være tilgængelig fra april 2023 på www.bang-olufsen.com, hos udvalgte forhandlere samt i Bang & Olufsen-butikker til en vejledende pris fra 21.990 DKK.

 
 
 
 
Beosound 2 3rd Gen. 005.png
Beosound 2 3rd Gen. 0002.png
Beosound 2 3rd Gen. 0009.png
 
 
 
 

Beosound 2 3. Gen fås i Gold Tone, Black Anthracite og Natural Aluminum.

 
 
 
 
 
 

Om Bang & Olufsen

__

 

Bang & Olufsen er et luksuriøst lyd- og designbrand grundlagt i 1925 i Struer, Danmark, af Peter Bang og Svend Olufsen, hvis dedikation og vision stadig er en central grundsten i virksomhedens fundament.

I næsten et helt århundrede har Bang & Olufsen rykket grænserne for lydteknologi og går fortsat forrest i innovationen af akustik og lyd.


I dag er hvert Bang & Olufsen produkt karakteriseret af den unikke kombination af sublim lyd, tidløst design og uovertruffet håndværk. Virksomhedens innovative produkter bliver solgt over hele verden i Bang & Olufsen-butikker, på bang-olufsen.com og hos udvalgte forhandlere. Virksomheden har over 1.000 ansatte og opererer på mere end 70 markeder. Bang & Olufsens aktier er noteret på NASAQ Copenhagen A/S.

 
 
 
 
 
 

Kontakt

__

 

Har du spørgsmål til produkterne, eller ønsker du at låne Bang & Olufsen-produkter, 

kontakt Katrine Munkeholm på tlf. 2829 7632 eller katrine@fday.dk

 
 
 
 
FRIDAY logo NYT orange.jpg
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 4.+5. sal  - 1260 København K