Største badkollektion nogensinde i Danmark:

Geberit lancerer badeværelsesmøbler

 
 
 
 

I mere end 150 år har Geberit udstyret badeværelser med funktionelle designprodukter, og du kender måske allerede betjeningspladen med det lille Geberit-logo – eller den populære indbygningscisterne, som er blevet installeret i hundreder af tusinder hjem gennem årtier. I år introducerer Geberit sin første badeværelseskollektion i Danmark. Og vigtigst af alt: Med fem nye serier, der hver omfatter møbler, håndvaske og toiletter, kan danskerne nu få et sammenhængende, stilrent designsprog til et af de vigtigste rum i hjemmet.

 
 
 
 
 
 

Nogle af de vigtigste indretningsvalg foretages i badeværelset. Her kan fejl være både tidskrævende og dyre at lave om, og interiøret skal være holdbart i et årti eller mere. Men dette efterår bliver det meget lettere at skabe et smukt og langtidsholdbart badeværelse med et sammenhængende designsprog. Den schweiziske badeværelsesekspert Geberit introducerer nemlig deres første komplette badeværelsesserie med møbler, toiletter og håndvaske i Danmark.

 

"De seneste 150 år har vi udstyret badeværelser i Danmark med næsten alt andet end møbler. På baggrund af vores erfaring fra andre markeder kan vi nu give danskerne muligheden for at kombinere vores velkendte cisterner og betjeningsplader med møbler og toiletter med Geberits velkendte fokus på design og funktion. Hos ingen andre brands kan du få et toilet, badeværelsesmøbler og en håndvask, der taler det samme designsprog," siger marketing manager Nina Slothuus Nielsen fra Geberit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Har de mest efterspurgte funktioner

Vi har alle forskellige behov på et badeværelse, og som eksperter forstår Geberit det mere end så mange andre. Derfor kan du tilpasse designet efter eget ønske på Geberits nye serier – med fokus på funktion og personlige behov:

 

"Geberit er synonym med innovation, know-how, design og kvalitet. Vi er kendte for at kombinere smarte funktioner med lækkert design, og derfor har den nye kollektion meget mere at byde på, end man lige ser ved første øjekast - for eksempel løsninger, der gør rengøringen væsentligt nemmere. Noget vi ved, at de fleste vægter højt på netop badeværelset," siger Nina Slothuus Nielsen.

 

Ovenikøbet har du nu chancen for at opnå en sammenhængende stil i badeværelset. Den nye kollektion inkluderer nemlig splinternye toiletter skabt i samme designsprog som håndvask og møbler. Faktisk har det aldrig været lettere at vælge nyt interiør til badeværelset.

 

Alle produkterne er tilgængelige fra efteråret 2020. Se oversigten over de fem serier nedenfor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geberit – intelligent design til badeværelset

150 års ekspertise inden for badeværelser

I mange årtier har Geberit været go-to-selskabet for dem, der søger design af høj kvalitet indenfor sanitære produkter, såsom toiletter, møbler og cisterner. Virksomheden er en af Europas førende producenter på området med et dybt og lidenskabeligt fokus på produktets levetid, funktionalitet og design.

Geberit Group, der har hovedkontor i Schweiz, beskæftiger mere end 12.000 medarbejdere i over 40 lande.

 

Lær mere på geberit.dk.

 
 
 
 

KONTAKTINFORMATION

For produktinformation og øvrige pressehenvendelser, kontakt

FRIDAY, Anja Hellberg, tlf. 2858 8076, anja@fday.dk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 4. sal  - 1260 København K